Cred ca s-ar bucura daca i-ai face ceva specific Craciunului. Daca intri in magazine din astea, de decoratiuni ai sa gasesti o groaza de chestii. Si noi facem joc din asta, doar ca-l facem de Craciun. Nu stiu ce sa-ti zic daca nici nu-l cunosti, e mai greu. Poate e retras tocmai pentru ca e nou. Cred, totusi ca ar fi frumos si i-ar place de exemplu un globulet din ala pe care-l agiti si ninge, sau un globulet pe baterii care daca-l aprinzi lumineaza in mai multe culori. Ai putea sa-i iei un breloc cu numele lui, sau cu o dedicatie, sau sa-i faci o felicitare.
Sper sa gasesti ceva! Succes!
Uimeste-l cu ceva personalizat. Poate fi o cana, o perna... Uita-te pe aici:
http://www.epersonalizari.ro/
Salut, acelaşi joc l-am avut şi eu cu puţini ani în urmă, e iarnă. Aşa că sincer eu i-am luat unui prieten un cooler pentru laptop şi o carte cu hittler. Şi unei fete o carte cu vampiri desigur o să le dau de ajun nu acum, dar ţi-am spus să-ţi faci o idee. Deci cartea ar fi cel mai bun obiect care îl poţi oferi cadou.
O seară bună!
Nu conteaza starea materiala. daca el are bun simt, poti sa ii oferi un cadou mic, dar semnificativ. de obicei cadourile daruite din "inima" asjunga la inima