Cred ca s-ar bucura daca i-ai face ceva specific Craciunului. Daca intri in magazine din astea, de decoratiuni ai sa gasesti o groaza de chestii. Si noi facem joc din asta, doar ca-l facem de Craciun. Nu stiu ce sa-ti zic daca nici nu-l cunosti, e mai greu. Poate e retras tocmai pentru ca e nou. Cred, totusi ca ar fi frumos si i-ar place de exemplu un globulet din ala pe care-l agiti si ninge, sau un globulet pe baterii care daca-l aprinzi lumineaza in mai multe culori. Ai putea sa-i iei un breloc cu numele lui, sau cu o dedicatie, sau sa-i faci o felicitare.
Sper sa gasesti ceva! Succes!
Nu conteaza starea materiala. daca el are bun simt, poti sa ii oferi un cadou mic, dar semnificativ. de obicei cadourile daruite din "inima" asjunga la inima
Salut, acelaşi joc l-am avut şi eu cu puţini ani în urmă, e iarnă. Aşa că sincer eu i-am luat unui prieten un cooler pentru laptop şi o carte cu hittler. Şi unei fete o carte cu vampiri desigur o să le dau de ajun nu acum, dar ţi-am spus să-ţi faci o idee. Deci cartea ar fi cel mai bun obiect care îl poţi oferi cadou.
O seară bună!
Uimeste-l cu ceva personalizat. Poate fi o cana, o perna... Uita-te pe aici:
http://www.epersonalizari.ro/