Buna, pfff cand imi amintesc... aveam 13 ani iar el 18...imi placea mult de el si intr-o seara cand m-a condus acasa si l-am lasat sa ma sarute. Eram foarte emotionata si nici nu stiu cum a fost sarutul exact, stiu doar ca a fost foarte emotionant si nu mai puteam de rusine cand il vedeam, dar nu mi-a parut rau; dupa 3 ani jumate sunt cu el, ne intelegem foarte bine, el a fost primul care m-a sarutat, prima mea dragoste si ultima pana in prezent si de ce nu si ultima? A fost interesant si se zice ca primul sarut nu se uita niciodata si chiar asa e.Acum uneori ma amuz cu el ca eram asa timida si parca ma manca; toata noaptea m-am gandit la sarutul lui, dupa ce m-a condus, stiu ca era cerul foarte senin, ne uitam la stele si povesteam cate in luna si-n stele apoi m-a sarutat, asta e toate au un inceput.Am mai exsersat cu el mult de atunci.
P. S:credeai ca daca nu dai fundita nu raspund?
N-a avut "gust" dar pot zice din cauza ca aveam guma, ca era delicios. Unde? In fata blocului meu pe gard. ) Cum?! Intr-o situatie cam deranjanta pentru el. S-a chinuit o ora sa ma sarute, saracutul de el. Asta mi-a placut la el.
De ce? Primul tau sarut cum a fost?
Bună!
Gust?! De băutură grecească... un Ouzo acolo. Apropo... a fost foarte delicios.
Bye!:*
Madalicious pai cum sa fie. avea gustu de guma + nicotina ca fumeaza la scoala desii nu e de la mine din scoala si eu eram cam nervoasa nici nul bagam in seama din cauza unor persoane a cam stat vreo 2 saptamana dupa mine dupa sarutul acela totul a venit de la sine
)
a fost dupa scoala x_x
eram in pauza si era primul meu prieten si ma gandeam sa nu se mai sune ca nu stiam ce sa fac )
si sincer nu mai am habar de "gust" )