Pai asta cu invatatu nu foarte greu crezi ca depinde de liceu?
LOL
Program lejer... pai e liceu cu cursuri LA ZI, Vrei sa te duci cand ai tu chef eventual de la 11 la 14?
NU ai specificat orasul in care doresti, SIR ne ierti ca nu putem vedea in globul de cristal e ceata afara
Mai bine da-l dracu de liceu ce stai sa pierzi 4 ani sa te prinda seara pana ajungi acasa... si sa mai si iNVETI ) din greu
Eu am vrut sa zic prin nu invatat foarte greu, sa nu se puna accentul numai pe carte si sa stai intr-o banca ca ultimul prost, sa fie multe proiecte, sa ai viata si chestii de genul asta.
Tu vrei un profil mai easy, asa zi deci da, alege uman - eventual stiinte sociale faci muzica si desen pana termini liceul deci 2 materii deja sunt usoare ma rog, faci teorie muzicala, pe curente draci laci, e usor
Limbi straine - te axezi pe engleza daca asta o stii bine si limba 2 altceva acolo nu va omoara ca de aia e limba 2
Matematica faci max 2 ore/sapt, biologie fizica si chimie max 2 ore/sapt si din cls XI adio toate 3
In rest istorie, geografie, istoria artelor, logica-psihologie-economie-filosofie fiecare aferenta anului - la toate cu proiecte, eseuri si profesori deschisi ca de aia esti la profil uman
Eu asta am facut la un liceu teoretic din sector 1, nu dau nume
Ce liceu sa iti recomand, nu stiu in ce zona ai vrea, banuiesc ca nu vrei din asta de cartier de nu ia nimeni bacu totusi nu te vad ultimu cretin
Zi-mi ce zona /sector vrei si vin cu o sugestie.
Nu-s cretin, doar ma enervez usor..sectorul nu conteaza sa fie media de intrare peste 9, nu de cartier :@
Ar fi o solutie si uman, dar gen nu sunt lenes imi place sa invat si prind repede din clasa, doar sa nu fie liceu in care sa stai doar in banca si sa asculti un profesor, sa ai viata de liceu
misauratcuviata întreabă: