Nu este îngrijorător. Poate că el nu are bani etc, etc. El, îți face un cadou în fiecare zi; TE IUBEȘTE! Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate oferi un iubit, este INIMA și ÎNCREDEREA lui!
Nu e ingrijorator,de ziua ta sigur o sa-ti faca,dar nu te astepta acum la fiecare sarbatoare:ca e ziua indragostitilor,ca ziua omizilor, ca e ziua bujorului. Daca te iubeste, te iubeste si fara cadouri.Ca degeaba iti face cadou daca nu tine la tine.
Deci amintesteti ca el nu-i banca, si nu poate sati cumpere zilnic sau saptamanal cate ceva...de ziua ta si cu ocazia catorva zile speciale, iti va cumpara
si mai ales cum a fost Valntines Day si Dragobetele... unii nici nu cred in chestii din astea.pentru unii este doar o zi obisnuita
Sa presupunem ca ai vrut sa zici cadouri si nu ne este de ce? pentru ca uni baieti nu fac cadouri nu sunt atat sentimentali.de asta. Sper ca te-am ajutat.
Fiecare om își manifestă dragostea diferit. Îți place de el sau de cadourile de la el?
Poate o duce prost cu partea financiara, te-ai gandit si la asta sau doar la *** ta?
Nici eu nu am primit de la fostul prieten cadouri am stat 1 2 3 4 5 si a 6a luna ne-am despartit si atunci mi-a zis ca vroia sa vada daca sunt materialista ca el a dat numai de fete materialiste...dar sincer o floare rupta dupa drum era un gest frumos
Placerea lui de a-ti face cadouri este direct proportionala cu placerea pe care o resimte atunci cand este cu tine/te priveste.
Afla cum ii place sa fii/arati/te comporti cand esti cu el si fa-i pe plac de catea ori. Cadourile nu vor intarzia sa apara.
Bineinteles ca ajuta si cateva sugestii/apropouri nevinovate.
Poate ca nici nu a mai facut cadouri cuiva pana acum, poate ca nu este constient de dorinta ta de a primi cadouri.
Poarta cu el o discutie in care ii spui ca o prietena de-a ta a primit cadoul x si i-a placut foarte tare, apoi brusc iti amintesti de inca o prietena care a primit si ea un cadou si l-a rasplatit pe prietenul ei cu x pentru gestul minunat.
Nu astepta sa-ti cada cadouri din cer!
Improvizeaza, totul are un inceput!
staff3006@yahoo.com
Onn3 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: