| mixlar a întrebat:

Lume,ajutați-mă vă rog frumos.Mam certat cu prietena mea cea mai bună.ea a preferat altă prietena și nu pe mine, dar stiu că ține la mine tare și a plîns pentru că noi ne-am certat..eu vreau să mă împac dar nu vreau să îmi cer scuze.ei pe ask ia scris nu stiu cine cu anonim "ESTI O OAIE" ea crede că eu i-am scris, insa eu nu i-am scris asa ceva..pe 13 august e ziua mea de nastere, voi ce ziceti, sa o chem sau nu? ..eu vreau sa ma impac cu ea dar nu vreau sa imi cer scuze ca nu sunt vinovata.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LittleLady1 a răspuns:

Scrie-i un mesaj in care sa ii spui ceva de genul:Te-aii suparat degeaba pe mine, eu nu am facut nimic. Tu crezi in continuare ce vrei, eu nu-mi cer scuze pentru ca nu sunt vinovata. Daca asa vrei sa se incheie prietenia noastra atunci asa sa fie, dar eu am fost sincera cu tine.

4 răspunsuri:
| Ritsuko a răspuns:

Incerci sa-i explici ca nu tu ai facut asta, poate iti ceri si scuze pentru ceva ce n-ai facut, ii spui ca oile sunt chiar dragute. Daca va intelegeti bine de ce sa nu va impacati?

| mixlar explică (pentru Ritsuko):

Da,dar ce sa fac, sa o invit la ziua mea? poate așa ne vom împaca dacă o invitt.

| mixlar explică (pentru LittleLady1):

Okk,i-am scris)

| bbu2eugen a răspuns:

Vai ce dragut si a mamei tot la fel e pe 13 laughing) La multi ani! big hug Cheam o frate..incearca sa va impacati si sa i clarifici ce si cum :*