Buna.Eu zic ca nu esti,, la moda'' dupa status. Daca toata lumea cauta statusuri de dragoste, haioase, tristete...inseamna ca le place. Daca tie nu iti place nu esti obligat sa ai la fel. Unele persoane cauta ex de dragoste fiindca sunt indragostite, sau de tristete, poate li s-a intamplat ceva...Nu ii critica daca tie nu-ti place. Poate ei asa pun pentru a atrange atentia persoanei la care se refera POATE.Eu zic sa nu iti mai bati capul cu atatea FUNDA?
Persoanele care cauta statusuri pe TPU sunt acelea care nu au talent la a compune poezi sau in cazul asta statusuri. Si probabil cauta de dragul de a pune ceva la status, si in majoritatea cazului este pentru a face gelos prietenul, sau pentru a spune ceva prietenului in mod indirect. (asa e si varamea ).
In sfarsit cineva care ma intelege. Ai dreptate... le cauta ca sa se dea mari cu "gagica" sau cu "gagiku" sau cu catelu si purcelu'. Sunt atat de penibil incat nici nu stiu ca nimanui nu ii pasa de statusu' lor. Dar ei inca cauta, cauta si mai intreaba si pe TPU ca sa fie siguri ca "le gasesc pe cele mai bune". Eu de obicei la status imi pun niste versuri dintr-o melodie care imi place si ii atasez si linkul ca sa pot so asuclt mai usor. Chiar nu imi pasa daca cuiva melodia aia nu place cuiva o pun ca sa o ascult eu. Ma bucur ca tu esti din acela care isi formuleaza singur statusul sau nu isi pune deloc.
Pai si functioneaza sa faci gelos pe cineva? E m-as strica de ras daca as vedea-o pe fosta mea prietena cu vreo rima din aia "imi merge bine, pot si fara tine" sau asa ceva.
Eu zic ca acele persoane care nu stiu sa dea decat copy-paste, pur si simplu nu sunt capabile sa compuna.Nu ai cum sa simti ceea ce copiezi...trebuie sa compui.Dar, la societatea in care traim am impresia ca lumea de abia daca mai stie sa scrie.Sunt perfect de acord cu tine!
Sincer, si eu am mai pus versuri de la melodii, dar nu ca sa ma laud ci pentru ca imi sunau in cap! La acel moment, versurile alea erau tot ceea ce stiam. Disc pe repetitie, asa ca le-am impartasit. In rest, personal imi place sa imi compun singur statusurile, e mai interesant asa. Da, melodii pun si eu, cum sa nu pun, dar si in cazul melodiilor... cel putin la mine... exista oameni care le apreciaza pentru ca am multi prieteni cu aceleasi gusturi.
Sunt unii care sufera de singuratate si inventeaza o prostioara ca sa fie in centrul atentiei,ei se dau mari si tari ca te mint ca ei au iubiti,iubite si alea alea. Am si eu o vara care numa din astea pune la status pe messenger,dar sunt unii care fac asa sa arate cat de mult isi iubesc pe X... Sau pun statusuri din astea ca sa agate,vede unu un status de ala si ce zice "O vai mama,marele poet! Mai ceva ca Mihai Eminescu!" si aia se lauda cu statusurile altora,si tampitii pun de astea haioase sa arate lumii ca sunt rebeli si smecheri dar de gelozie pun asa tot sa minta ca se despart ei de nu stiu cine,de indiferenta pentru ca nu mai au idei cum sa se bage si ei in seama ca atata lume pe mess vorbesc si cand vad ei zic "Uite ba lu asta ii arde de poezii, hai sa-l aplaudam!" si la astea haioase "Mama ce smecher e, are rima in sange!". Nu inteleg de ce nu exprima in realitate persoanei nu stiu eu care cat de mult o iubesc sau cat de gelos isi. Nu sunt la moda da vad numa porcarii, altii le i-au de la desene, altii le iau de pe site-uri sa arate ca sunt si ei implicati in societate , am un aiurit in lista care ce vede la mo si foca o replica tare o pune la status (nici nu stiu de ce il mai tin). Nu esti obligat sa asculti ce spun ei. Daca le spui "ce dracu ma numa de poezii tii messu?" ii jignesti draga . Da, cateodata se intampla sa se judece bietii copii de 12 ani dupa status. Nu mi-am pus eu odata status si un prichindel de 9 10 sau 12 ani incepe sa ma injure. Asa din senin, nu stiu posibil sa fi baut eu atunci si el sa imbatat.
tocmai asta e ele nu gandesc asa :p si pun pariu cu 90% sunt fete intre 10 si 14 ani :d app eu am tot 14 dar mie una mi se pare banal asa ceva
patrizia696 întreabă: