Din puctul meu de vedere, mama ta este grijulie si nu vrea sa te lase de la varsta asta prin cluburi, deoarece probabil se gandeste la multe chestii : ca te poate convinge grupul tau sa bei, ca cine stie ce faci pe acolo... cu baietii.Ai inteles tu
Stai sa vezi cum se duc in club fetele de aceeasi varsta in Constanta.
Mamă ta îți vrea doar binele încerca să o asculți mai mult, cine știe de ce dubioși dai pe acolo și gașca ta dau 2-3 pahare mda. încerca să te distrezi ziua și noaptea sa dormi mai așteptă 3-5 ani până să mergi într-un club. Pace ✌️
"ca cine stie ce faci pe acolo... cu baietii.Ai inteles tu "
La o petrecere e cea mai mica probabilitate sa se ajunga la sex.
Si cel mai prost, nu de alta.
Esti foarte micuta la 14ani ca sa mergi neinsotita la petreceri sau cluburi (ca inca nu ai 15)
Oricum, la club este interzis minorilor sub 18 ani!
Pana la 18 ani, nu ai cum sa intri in cluburi, crasme, restaurante, decat cu parintii.
In orice caz, esti tare micuta sa pleci noaptea de acasa.
Parintii ati fac foarte bine sa te tina din scurt sis a te educe, ca la 14 ani est incapabila sa discerni ce-i bine si ce-i rau si ai sase foaret mari sa patesti ceva.
Gasca de care pomenesti nu este "tutorele tau" legal, care sa aiba grija de tine si fac evident chestii ilegale, daca tu pomenesti de petreceri si cluburi.
Inca 4 ani si vei fii pe picioarele tale, sa faci ce vrei si sa mergi cu cine vrei, acolo unde vrei.
Pana atunci, stai cumintica casa, ca parintii siu bine de ce te tin in casa si te protejeaza.
Deh, ai 15 ani, deci minora. Avind in vedere ca 99% dintre gastile astea mari de varsta ta care se duc noaptea la diverse evenimente nu respecta legea de nici o culoare (nu, faptul ca bei o bere si fumezi o tigara fara sa patesti nimic deosebit nu face infractiunea mai mica), nu cred ca mama ta exagereaza. Nici eu nu as lasa-o pe fiica-mea sa umble pe coclauri noaptea la 15 ani.
@Ioneasca: Amuzant. Iar minorii care umplu terasele, fumeaza, beau alcool... se teleporteaza dintr-o parte in alta, nu?