| UmbraDeVulpe a întrebat:

M-a intrebat un baiat pe omegle cum ma cheama si eu am zis ca sunt baiat si el a spus ca e fata si dupa i-am spus cum ma cheama, adica Tudor si el a zis ''Toriana'' si a zis dupa ca "nume sigilat" si ca e baiat, deci am incurcat-o de data asta? Sau a fost si asta unul dintre aia care vrea doar sa sperie?happyDeci a zis ca mi-a sigilat numele sau ce ca nu inteleg si ce inseamna asta? O sa patesc ceva? ..Sau cine stie doar cum te cheama si atat nu iti poate face niciun rau daca nu ai spus numele complet? Mi-e frica.

24 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Exact. E un pierde vară care se plictisește

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum vezi, desi iti spunem sa lasi naibii online-ul ca-i doar de mistouri si minciuna, tu continui sa stai numai online... si primesti ceea ce cauti, adica minciuna si bataie de joc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Este vreo zi in care tu nu îți iei vreo țeapă pe omegle asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nu stiu ce-i un nume sigilat, dar faptul ca este barbat si-si spune singur "Toriana'', poate fii din cauza ca-i homosexual si se considera fetita.

Dupa cum spuneam mai sus, de ce naiba intri pe site-uri online, unde se minte si se face misto?

Toate aceste neclaritati si intrebari pe care le ai, se pot rezolva intr-un singur mod: scrie-i aluia si intreaba-l pe el!

Astepti pana poti si-l vezi online, ca noi nu avem cum sa ghicim de ce ala toate chestiile alea fara sens.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Evident că nu are ce să îți facă, data viitoare nu oferii informații reale privind viata personala.
Pe omegle toată lumea face mișto și chestii și sincer a fost într-adevăr un site interesant unde puteai vorbi cu persoane sub anonimat, mințind despre viata reala doar pentru a nu te simți singur, dar în timp deja apar doar ciudați și clar care nu fac parte din generațiile noastre.( pov: Nu cred ca o sa întâlnești o fată de 20+ pe o aplicație de genul cautandusi marea " iubire" pe acest site sau " o aventura", mai bine apelezi la tinder și știi sigur de ceva.

| johnnny123 a răspuns:

Eu ți-am mai spus ție. Cel mai sigur lucru pentru tine este să părăsești definitiv internetul. Sunt prea multe pericole care te pândesc la fiecare pas și uite cât de stresat ești din cauza asta.

| Corina3434 a răspuns:

Pe Omegle sunt oameni rai ca am incercat si eu sa vorbesc cu ei. Mi-au sigilat numele si nu mai am acces la el.
A venit unul la usa mea sa imi spuna ca m-a cunoscut acolo. Numele lui e John Eiderlauder si vorbeste engleza.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Personal nu știu, dar ce importanta are ce a spus?
Crezi ca afla informații reale cu privire la identitatea ta după prenume?laughing)
Dacă nu ai dat întregul nume, de familie și așa, este simplu.