| aquaxxs a întrebat:

M-a lasat sa o sarut si ieri si azi si in timp ce vorbeam mi-a zis ca a facut o greseala ca m-a sarutat, m-a distrus pe interior. De ce credeti ca a spus asta? De ce m-a lasat sa o sarut daca acum a spus asta? O plac mult...

11 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

O fi sucita. happy Stii, nu merita sa iti pierzi timpul cu fete de genul.
Probabil nu stie cum sa spuna "nu" unui baiat si s-a ajuns la asta.
Imi pare sincer rau pentru tine, dar chiar nu merita sa te incurci cu fete din astea.

| SpeșălGirl a răspuns:

Hei, stiu prin ce treci. Unele persoane nu stiu exact ce vor sau spun mai greu nu.Probabil cand ai sarutat-o a fost surprinsa si nu a stiut cum sa reactioneze.Stiu cum e sa placi o persoana, intr-adevar e greu sa treci peste, dar nu imposibil.Am placut un baiat ..as fi facut orice pentru el dar m-a refuzat.Si intr-un mod destul de urat, asta m-a pus la pamant.Dar incerc sa ma schimb, sa merg la sala mai mult, sa ma vopsesc, sa imi ajustez defectele.Iti garantez ca o sa uiti de ea intr-un timp.Nu merita. Daca ascultam persoanele din jurul meu care imi spuneu sa il las pentru ca nu are rost, nu mai ajungeam sa sufar atat.

| aquaxxs explică (pentru Rakanishuu):

Mi-a zis ca inainte de sarut, si dupa, simte ca nu e bine ca facem asta, nu ca nu vrea... Ce sa cred?

| aquaxxs explică (pentru SpeșălGirl):

Mi-a zis ca inainte de sarut, si dupa, simte ca nu e bine ca facem asta, nu ca nu vrea. Ce sa cred?

| PesteleSuprem123 a răspuns:

Poate iti putea gura laughing))

| Rakanishuu a răspuns (pentru aquaxxs):

Ti-a spus ca nu vrea intr-un mod mai frumos. Practic, i-a oferit estetica pentru a scapa usor.

Faza e ca am vrut s-o pup pe obraz si ea a intors capul si m-a sarutat pe buze, dar dupa am sarutat-o eu pe buze. Daca zice ca simte ca nu e bine de ce a vrut sa ma sarute?

Ce ziceam, e sucita.

Si ce sa fac in situatia asta?

| darrio2007 a răspuns:

Nu este fata langa care sa stai, daca azi e alba maine-i neagra.Sau poate ca are prieten.

O eviti. Chiar ar trebui sa faci asta. Si nu-i arata ca iti pare rau.