O fi sucita. Stii, nu merita sa iti pierzi timpul cu fete de genul.
Probabil nu stie cum sa spuna "nu" unui baiat si s-a ajuns la asta.
Imi pare sincer rau pentru tine, dar chiar nu merita sa te incurci cu fete din astea.
Hei, stiu prin ce treci. Unele persoane nu stiu exact ce vor sau spun mai greu nu.Probabil cand ai sarutat-o a fost surprinsa si nu a stiut cum sa reactioneze.Stiu cum e sa placi o persoana, intr-adevar e greu sa treci peste, dar nu imposibil.Am placut un baiat ..as fi facut orice pentru el dar m-a refuzat.Si intr-un mod destul de urat, asta m-a pus la pamant.Dar incerc sa ma schimb, sa merg la sala mai mult, sa ma vopsesc, sa imi ajustez defectele.Iti garantez ca o sa uiti de ea intr-un timp.Nu merita. Daca ascultam persoanele din jurul meu care imi spuneu sa il las pentru ca nu are rost, nu mai ajungeam sa sufar atat.
Mi-a zis ca inainte de sarut, si dupa, simte ca nu e bine ca facem asta, nu ca nu vrea... Ce sa cred?
Mi-a zis ca inainte de sarut, si dupa, simte ca nu e bine ca facem asta, nu ca nu vrea. Ce sa cred?
Ti-a spus ca nu vrea intr-un mod mai frumos. Practic, i-a oferit estetica pentru a scapa usor.
Faza e ca am vrut s-o pup pe obraz si ea a intors capul si m-a sarutat pe buze, dar dupa am sarutat-o eu pe buze. Daca zice ca simte ca nu e bine de ce a vrut sa ma sarute?
Nu este fata langa care sa stai, daca azi e alba maine-i neagra.Sau poate ca are prieten.
O eviti. Chiar ar trebui sa faci asta. Si nu-i arata ca iti pare rau.