Vai de capul meu.
Prima solutie ar fi sa te prefaci ca esti ok si sa te impaci cu el, va intalniti si incerci sa pui mana pe telefonului lui ca sa stergi poza, apoi va despartiti de tot. Asta nu e o relatie, e abuz.
Daca nu merge, ramane sa faci ceva mai extrem. Daca nu erai goala sau intr-o ipostaza indecenta cel mai bine ar fi sa le spui alor tai. Daca ai un tata mai bataios o sa se ia el de baiat. Cel putin asta ar functiona daca as fi eu in situatia asta, dar fiecare parinte e diferit.
Daca nu, incearca la politie, desi nu stiu cate sanse sunt sa te ajute.
Eu zic să faci asta:
Faci plângere penală pentru infracțiunea de amenințare. Pe băiatul ăla îl blochezi de pe toate rețelele posibile, ca să nu mai ai de-a face cu el. Dacă tu și băiatul stați aproape unul de altul sau sunteți în aceeași școala și el te hărțuiește, cere ordin de protecție.
Acum, te curiozitate: dacă zici că nu erai goală și era o poză normală, de ce te-a amenințat cu ea? Dacă o posta, ce era?
In primul rand vorbeste cu parintii tai. Povesteste-i de acel baiat, spune-i de acel santaj. Daca nu estii goala, nu vad problema.
NICI sa nu te gandesti sa te impaci cu el, nu te iubesti.
Cine iubeste, nu face asemenea mizerii!
Nu ceda santajului lui murdar
Eram in chiloți și aveam o bluza. și nu suntem din același oraș.
Te sfatuiesc sa le spui parintilor, ca asta este santaj si se va ajunge la lucuri f urate pe acre le vei regreta.
Parintii trebuie sa ia actiune si sa opreasca asa ceva.
Sub nici o forma nu mai trimite alte poze, odata proasta, invata din greseli si nu le mai repeta niciodata!
De câteva zile îmi spune că regreta și și-a dat seama că mă făcut să sufăr. Nu mă mai amenința cu poza aia, dar eu am impresia că o să posteze. E prea mult, un băiat că el e imposibil sa se schimbe în 5 zile.
Buna! Ameninta-l cu politia in continuare, nu este ok sa iti posteze pozele pe internet fara voia ta. Nu te lasa inspaimantata de el, eventual vorbeste cu parintii tai, sunt sigura ca te vor ajuta