Intelege-l si tu, e foarte stresat si dupa cum vezi vrea sa-si rezolve alte chestii acum. Lasa-l in pace un timp, lasa-l sa-si dea bacul si admiterea, apoi poti sa iei legatura cu el si sa-l feliciti in primul rand, dar si sa-ti ceri scuze daca simti ca-ti pare rau.
Dar o sa-l felicit normal, dar daca nu o sa mai vrea sa ne impacam dupa toate astea si ca am ras putin de el si nu l-am inteles de la bun inceput?
Daca nu mai vrea, nu poti sa-l fortezi. Mergi mai departe.
Draga mea indragostita, eu sunt de parere ca a fost doar vina ta in toata treaba. In primul rand nu ar fi trebuit sa ii reprosezi ca sta mai mult timp invatand si nu mai are timp de tine, pentru ca, vrei sau nu viitorul sau e mai important decat toanele unei iubte, ar fi trebuit sa il intelegi si sa iti petreci timpul cu el doar cand putea. In al doilea rand faptul ca dupa pauza pe care el a decis ca are nevoie pentru a-si invata tu le-ai permis prietenelor tale sa radeti impreuna de el, acestea doua motiv nu l-au facut decat sa creada ce te comporti ca un copil si ca esti imatura. Te-ai comportat intr-adevar ca un copil! Daca tu nu recunosti ca a fost greseala ta, nu cred ca mai are rost sa incerci. Nu incerca sa il faci pe el tapul ispasitor, pentru ca tipul nu are nici o vina. Inerca sa ii spus ce ti-am spus eu mai sus, asa poate va vedea ca sti sa iti asumi greselile si ca incerci sa te maturizezi. Succes
Poate nu i-ai spus, dar intr-o relatie el se simte obligat fata de partenera, de aceea a si pus punct.