Cand vezi dulciuri sau vrei sa manaci dulciuri gandeste-te si spune-ti "Nu, nu nu si nu! Nu e bun asa ceva" (ok, suna ca o motivatie pentru copii mici dar nah.) si iti intorci capul si pleci, fara a te mai gandi la ele sau faci o activitate pentru a scapa de gand. Mult noroc!
Incerca sa imbini utilul cu placutul...sa faci o cura de detoxifiere in care sa mananci doar fructe si legume, dar sa bei si multa apa, astfel slabesti si in plus scapi de toxine.
Poi... Alergatul e cel mai bun pentru slabit pentru ca iti finiseaza corpul nu slabesti numai la burta si la fund nu sau la solduri etc. slabesti uniform. Eu am incercat dieta cu supa de varza aia e singura care da rezultate extrem de bune (faza e ca trebuie sa mananci varza cu tona :-&) oricum, sa alergi la ora 6 seara, abdomene si ridicaturi de picioare si sa mananci mai putin si dulciuri cat mai redus (in caz de nu tii dieta cu supa de varza.) Good Luck.
Mda pe aia cu supa de varza am incercat-o si eu si-a facut efectul, as mai fi tinut da ma saturasem de varsa.Chestia e ca nu ma pot abtine.In fiecare zi vreau sa mananc ceva dulce si asta imi face rau, plus ca stau degeaba nu e ca si cand sa merg la scoala sa mai fac si eu un efort.Cum as putea sa renunt la moftul asta cu dulciurile?
Cand vezi dulciuri sau vrei sa manaci dulciuri gandeste-te si spune-ti "Nu, nu nu si nu! Nu e bun asa ceva" (ok, suna ca o motivatie pentru copii mici dar nah.) si iti intorci capul si pleci, fara a te mai gandi la ele sau faci o activitate pentru a scapa de gand. Mult noroc!