Si povestea mea este la fel ca a ta. Trist am un Samsung galaxy ace 1 de 3 ani .Dar pe mine ma lasa sa fac ce vreau.Incearca sa le povestesti povestea lui Ion ai facut-o la scoala asa am facut si eu si m-au inteles mi-au inteles supararea si ragazul veseliei.Ei te iubesc, tu i iubesti pentru haine.Total gresit o sa vezi dupa ce mor ei ca o sa-ti doresti sa dai timpul inapoi sa-i mai vezi... Poti sa-l ei ca pe un sfat.La facultate (stiu de la un prieten) iti trebuie 9.70, 80,90, 10) Bafta.
Stiu eu am un smart 4 turbo si il am de 3 luni! Si hainele mi le aleg eu! Tata este mereu de partea mea! Face ce vreau eu! Dar eu nu cer niciodată nimic! El zice ca merit pentru ca am numai zece! Ura mie e!
Atata timp cat esti in casa lor faci ceti spun iei.iar la tine acasa ai sa-ti iei ce vrei sau ai sa faci ce vrei.dar atata timp cat esti acasa la iei faci ceti spune iei.un parinte nu-ti vrea raul.iar daca nu-ti ia poate au o situatie materiala mai slaba si nusi permite sati cumpere.ma lasa sa treaca timpul si dupa cand ai sa te mariti ai sa faci ce vrei.momentan esti sub aripa lor si nu prea ai ce face\
Buna, Alina,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Stii asta este oarecum ironic pentru ca unii fac ce vor ei, nu le pasa parintilor. Parintii ideali sa zic asa ar fi la mijlocul dintre cele 2 limite
razadeluna întreabă: