Presupun ca sunt magazine in sat.Lasa rusinea si cumpara cateva absorbante. Sunt si la bucata.Asa am patit si eu cand am la bunici...si daca nu au absorbante..incearca cu vata. Sper ca te-am ajutat :*
Pai...ai putea sa mergi la un magazin sa iti cumperi unul (eventual mai multe), iar pana la magazin ti-ai putea pune un servetel sau doua. Sper ca te-am ajutat... funda?
Defineste termenul. Daca mi se potriveste, nu-ti mai reprosez nimic. Dar n-ai sanse.
Un "hater" e o persoana care uraste pe toata lumea, care ii critica pe toti si se crede mai bun decat toti.
Critic pe cine consider eu ca merita si nu urasc pe nimeni asa degeaba, nu mi-au facut nimic astia de pe TPU ca sa-i urasc, doar ca nu-mi place o parte din utilizatori. Da, eu ma cred mai buni decat prostii, nu ma refer la prostii aia pe care credeti voi ca-i stiti, ma refer la genul ala de prosti care au ei impresia ca trebuie pupati in cur sau bagati in seama din cauza unor "calitati" pe care le au. Ia ca exemplu pe proasta aia care se lauda ca e desteapta din cauza notelor pe care le are la scoala.
Mergi si cumpara 5 apsorbante eati dinalea de noapte cas ma bun hit cas mai mari dar nu te patezi in timp ce mergi si in timp ce dormi mergi si cupara
anonim_4396 întreabă: