| Bipolaru21 a întrebat:

Mă aflu într-o situație foarte dificilă, am ajuns la 21 de ani si niciodată în viața mea nu am avut relație, toate fetele mă evită pentru că sunt gras am incercat să slăbesc am slabit 25 de kg dar aș mai avea tot pe atât, dar îmi este frică că problema nu e greutatea, cred că, caracterul meu puțin arogant, dar nu e aroganta, e trauma, pentru că am suferit niște traume în trecut și acum evit să-mi mai exprim sentimentele, ce să fac?

10 răspunsuri:
| ciocannazdravan a răspuns:

Lucrează la caracter
caracter>>aspect

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca un om gras este un om bolnav atat psihic cat si fizic si nimeni nu vrea sa fie infirmiera ta in loc de iubita ta.
Pune-te pe picioare, slabeste pana la greutatea normala ca esti tanar iar dupa aceea vei vedea cum roiesc fetele in jurul tau.

| Bipolaru21 explică (pentru Violleta2022):

Așa am să fac

| JohnnydeFeer a răspuns:

Toate la timpul lor, Nici baieti normali nu au relatie majoritatea.

| jackSpicer a răspuns (pentru Violleta2022):

Omul iti spune ca a slabit dar a avut niste traume in trecut iar tu in loc sa il ajuti vii si ii spui indirect ca e 'gras si prost' cum ar veni. Practic mai tare il descurajezi. Fetele vin si la cei mai plinuti si la cei mai slabuti, pentru ca si ele sunt la fel, nimeni nu e perfect. De exemplu un cunoscut de-al meu mi-a spus ca serviciile pe care i le-ai oferit contra cost nu au fost satisfacatoare indeajunsul sumei.

| Violleta2022 a răspuns (pentru jackSpicer):

Daca esti incapabil sa intelegi rassunsul meu, de ce mergi mai departe?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mare lucru ca ai identificat problema de la radacina.
Mergi la psiholog. Vindecarea traumelor iti va schimba viata, nu doar relatiile cu femeile.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru JohnnydeFeer):

Nu toti vor relatie. Unii vor doar sa prinda pasarele.

| Andi24 a răspuns:

Rezolva-ti problemele personale mai intai. Nu te mai gandi la relatie, nu e momentul potrivit.

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Iar alti sunt pe invers, Cum majoritatea de pe Reddit se prezinta.