| Ralucaaa6 a întrebat:

Ma ajutati, va rooog! Luni merg la fosta mea scoala generala cu un profesor de la liceul meu sa prezint claselor de a9a liceul meu. Adica eu ca elev sa imi spun parerea despre el, ceva in genu'... Problema e ca nu stiu exact ce sa spun?

Voi ce ati spune? Sau daca a fost cineva in situatia mea ce a spus?

Răspuns Câştigător
| WithoutFeelings a răspuns:

Incearca sa il simti iar... Incearca sa retraiesti. Vorbeste-le despre asteptarile tale din clasa a 9-a, sunt sigura ca multi se vor regasi in ele, spune-le cum urai sa inveti la materia x, dar totusi o faceai pentru ca proful x era mult prea dragut/ nesuferit. Spune-le de pauze. de orele cele mai lejere. De nazbatii, reusite. Da-le o metafora si lasa-i sa-si traga fiecare invatatura din ea. Ajuta-i sa vada prin ochii tai. Nu-i greu. Nu trebuie sa filozofezi. Doar retraieste momentele alea. Multa bafta.

2 răspunsuri:
| soricelulRulz a răspuns:

Spui ce crezi de acel liceu. ce iti place in mod special, cum ai ajuns tu acolo, cum sunt profesorii, cum sunt colegii poti sa bagi si ceva mai sentimenntalist gen 'aici am incatat ce inseamna sa faci parte dintr-un colectiv, acest liceu m-a invatat ce este colegialitatea" etc etc, Bafta

| Ralucaaa6 explică (pentru WithoutFeelings):

Multumesc. Asa am facut si a fost un succes kiss