1. Prietenul tau a fost un bou, in primul rand ca a gandit imatur, nu se face asa, nici tu sa nu-i faci vreodata iubitului, lasa-l, daca te iubeste nu o sa te insele, daca i-a interzis aia lui sa vorbeasca cu vreuna stii ce e asta? Frica, nesiguranta pe relatia lor.
Învață să nu te mai atașezi așa de ușor de oameni, nu de alta...dar vei rămâne surprinsă când vei vedea că majoritatea nu dau 2 bani pe tine.
Cam asa se intampla in adolescenta intre prieteniile de sex opus. Multe fete fac la fel cu amicii baieti. Cand iti afci un amic de alt gen ia in considerare si varianta asta, ca sa nu suferi cand/daca se intampla. Btw, mi se pare ca ai cam exagerat cu ultimul tip, ca i-ai dat block definitiv. Poate el s-a simtit ofensat de mesajul tau sau n-a putut sa inteleaga de ce refuzi sa vorbiti... oricum, cred ca ai reactionat cam drastic.
Cand i-am dat block m-am gandit doar ca mi-a ajuns. M-a strans de gat cand eram clasa a 8-a ca sa impresioneze o tipa pe care o placea atunci, iar eu tot l-am iertat. Si nu o stransoare din joaca, ci am lesinat, nu mai simteam pamantul sub picioare si m-am trezit in cabinetul asistentei, asta a avut loc in scoala. De data asta am simtit ca nu mai pot.
Crezi ca ar fi o solutie buna daca ti-as spune sa nu mai socializezi o perioada lunga de timp? Sau sa devii foarte selectiva cand vine vorba de prieteni? Din ce ai scris tu acolo, vad ca doar baietii te-au facut sa suferi. Dar fetele? Nu ai si tu o prietena?
Un detaliu care schimba situatia semnificativ. Demult nu mai trebuia sa il consideru amic in cazul asta.