Eu zic sa vorbesti cu el, dar doar atunci cand sunteti doar voi 2.
O alta solutie ar fi sa incerci sa-l uiti. Lasa-l daca el nu a vrut sa fie cu tine, arata-i indiferenta si nepasare..si poate asa el va vedea ca nu-ti pasa si ai trecut mai departe.
Poate el crede ca tu nu poti sta fara el si de aceea face asa. A vazut ca tii la el si din cauza asta se comporta asa, daca ii esti indiferenta poate se va intoarce roata. Cel putin daca nu reusesti sa-l uiti, si sa mergi mai departe, incerca doar pe el si pe restul sa-i faci sa creada acest lucru. Mult noroc. Pentru mai multe sfaturi intreaba-ma:*
DA-L DRACU!
Stiu ca nu e asa simplu pe cat zic eu aici.
Vrei sa stii de ce zic asta?
Nu pentru ca te-a inselat ( ca nah.o fi fost si el un bou la faza asta), dar nu dai intr-o fata/femeie orice ar fi.
Prin asta o aratat cat de jeg poate fi.
Gaseste-ti altu.Sincer.Asta daca nu vrei sa fii carpa lui.El o facut alegerea. Dupa poza pari o fata finuta, in fine, si e pacat sa stai dupa un mu*st, mai ales ca ai 15 ani.Viata merg e inainte. Succes!
Cand ai zis ca e urata am crezut ca esti suparata, acum vad ca ai avut dreptate.
Desi te-a facut sa suferi baiatul ala ti-a facut o favoare ca te-a parasit, erai prea frumoasa pentru el. Incearca sa il uiti, dar daca il vezi in fiecare zi iti va fi imposibil. Cauta-ti pe altcineva, dar ai grija sa fie cineva care sa se comporte frumos cu toata lumea nu doar cu tine si sa nu aiba obiceiuri proaste (sa fumeze, sa bea, sa faca misto de unii si de altii, sa chiuleasca) pentru ca ar avea o influenta negativa asupra ta. In acelasi timp nu te mai machia asa de mult si nu purta haine prea provocatoare pentru ca astea atrag baietii ''smecheri''. In niciun caz sa nu te impaci cu el ca nu ai nimic de castigat. Iar daca totusi va impacati o sa iti para rau fiindca nu o sa se comporte mai frumos cu tine. In concluzie fii mai selectiva cand vine vorba de prieteni si nu lasa sa se inteleaga ca ai fi usor de agatat.
Probabil face asta ca sa te faca geloasa... vorbeste cu el si lamuriti lucrurile. si apropo e cam uratica blonda. nu o cunosc nu sunt in masura sa vorbesc dar asta e parerea mea... mult succes!
Cand v-aud...
Ce sa mai vorbeasca (,) cu el cand asta vrea s-o ia la bataie?
Chiar nu va inteleg.
Inseamna ca el e o panarama de om si ca daca e cu proasta aia isi merita soarta si nu te merita pe tine.
Ce zice AnneMariie in primul rand de text nu este o optiune si nici o solutie in nici un caz una care sa te ajute.
Prima parere a mea dupa ce i-am vazut poza si am citit ce ai zis despre ea e ca se aseamna o mare panarama pentru ca alt limbaj imi este interzis.
Eu personal ca baiat nu l-as putea intelege bun inseli dar inseli ca un om destept inseli cu una mai buna nu cu una mai proasta.In concluzie prietenu tau e foarte prost si nu merita timpul si lacrimile tale.
Eu cred ca nu te merita.Fa si tu ce face el, vorbeste cu diferiti baieti si fa-l gelos si daca reactioneaza atunci inseamna ca tine la tine si vrea sa continuati relatia, daca nu da niciun semn nu se merita deloc, nu e pentru tine...
In primul rand conteaza caracterul nu fizicul care nu e priordial, cu toate ca conteaza si el, nu inteleg cum poti sta cu un baiat care te inseala si nu te respecta, eu in locul tau il paraseam demult la prima greseala de acest gen