anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma enerveaza fetele alea "Ma astept ca iubtul meu sa imi dea cadou daca e gentleman dar eu nu ii dau pentru ca sunt fata". Nu credeti ca ar trebui sa se trateze egal?

Si in viata de zi cu zi ar treui sa fie asa. De exemplu, majoritatea barbatilor se asteapta de la femei sa se epileze, sa nu aiba kilograme in plus etc.

Voi ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| Ch0co a răspuns:

Iubitii fac cadouri. Iubitele trebuie sa se poarte cu ei pe masura cadoului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...fetele (unele) sunt niste materialiste.

| CatelusaCuParulCret a răspuns (pentru Ch0co):

Asta a fost o gluma? Iar daca nu, esti cancerul societatii si ai cel mai mic nivel de inteligenta posibil. Sunt de acord ca baietii ar trebui sa se poarte frumos cu fetele. Dar fetele nu ar trebui sa-i trateze pe masura cadoului. Ar trebui sa se trateze egal.

| Ch0co a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Ai si tu dreptatea ta. Dar asta nu o sa se intample niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am observat și eu că egalitatea lipsește între sexe. Nu în toate cazurile dar excepțiile acelea care fac de rușine rasa umană ar trebui diminuate. Nu mai suntem ca înainte când bărbatul avea drept de viață și de moarte asupra femeii dar nici aroganța și sentimentul de superioritate din partea feministelor nu sunt satisfăcătoare. Ar trebui promovat modelul ''familiei perfecte'' cu sensul de familie normală în care să nu lipsească egalitatea și respectul reciproc. După părerea mea, asta cred că ar fi o soluție potrivită pentru rezolvarea problemelor de acest gen care denaturează societatea în mod odios.

| IsabelaIssa a răspuns:

Eu nu stiam ca fetele nu ofera cadouri. o.O

| Panfil_Marina_1995 a răspuns:

Da, ar trebui să fi-mi egali. Dar "noi" ne credemi superiori față de toți. Și na...

| OldSoul a răspuns:

Daca sunt pe interes la ce te-ai astepta?