| `:x. ZuZu. a întrebat:

Ma everveaza mult o fata...imi puteti spune niste statusuri despre "pitipoance"?big grin

Răspuns Câştigător
| yoyo_7345 a răspuns:

Fetele fitoase in liceu au invatat 2 litere si 2 cifre

Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…

. Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama

. Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export

sunt o fata cu finete si invidiata de zdrente

MerSul ei de Scena…Te baga’n dilema…VorBeSTe ca o proFeSoara…cu’n cuVanT Te baga’n boaLa…poZeaZa’n poZitii propri…iar Voi TarfeLor daTi copy!

daca tiau placut dai funda?:-d

7 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie d statursuri.
dc nu stai d vb cu ea despre asta si sa ii zici ca nu o suporti.nu e mai usor sa fi directa decat sa dai d inteles? d multe ori daca dai d inteles ceva se intelege cu totul altceva din ce trebuia sa se inteleaga.si sa nu uitam ca pitzipoancele nu se consdera p ele insisi pitzipoance ci fete absolut normale asa ca nu cred ca va intelege "mesajul".

| Antrax a răspuns:

Nu e nevoie sa iti bati joc de ele ca o fac singurelaughing.

| Boniboon a răspuns:

Cati ani ai?

| Twilight a răspuns:

ZuZu, nu'i nevoie sa te pui la mintea ei, sau laughing ce minte ca nu o are! Daca ai putea sa o faci de ras, sa vada ca nu e asa mare si tare cum se crede ea, sau daca e cu moda si astea, intereseaza'te si spune in fata mai multora ca este demodat ce poarta eabig grin

| adry_4721 a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza una eu am pus o intrebare la TPU (eu am cerut id noi ca sa imi fac noi prieteni ea imi scrie id si cand vorbesc cu ea imi spune ca o enerviz si chestii dintrastea), si ea a inceput sa ma enerveze.

| alexxy_8614 a răspuns:

Eu sunt si nu mai e nimeni ca mine... sau incerci sa ma copiezi? nu stiam ca esti xerox, De fiecare data cand spui o vorba urata la adresa mea te inteleg caci in mine vezi o oglinda si te autojignesti :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi cred ca ar trebui sa ii spui in fata ce te doare sau daca nu reusesti nu o mai baga in seama si las-o sa vb ca doar se va plictisi daca nu o vei ignora bafta