Buna. Eu cred ca ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui ce simti! O data riscand iti poti schimba toata viata! Am patit si eu la fel.Mi-era frica sa-i spun ce simt dar intr-o zis mi-am facut curaj si am inrebat,, Ce-ar fi daca ti-as spune ca te iubesc"? Mi-a fost teama sa citesc raspunsul..Am crezut ca voi pierde si prietenia cu el insa nu a fost asa. Am primit ca raspuns :,, Am vrut sa-ti spun ca te iubesc dar mi-era frica sa nu fie reciproc "!
Uite, nici nu stii cum si el te iubeste in taina si o sa fie bine daca ii vei spune.; s; s
Dar ar fi bine sa afle ce simti pentru el.Parerea mea. :* Pupici.
Asta este durere cea mai mare a inactiuni cand vine vorba de sentimente,acea intrebare:si daca m-as fi dus la el si i-as fi spus? oare acum cum ar fi?
viata este grea,de multe ori nimeni nu iti intinde o mana de ajutor si trebuie sa te descurci singur,in dragoste din experienta mea,numai singur poti sa ajungi acolo unde vrei,langa persoana pe care o iubesti.
tu ai tinut atat de mult sentimentele alea in tine si acum au inceput sa devina otravitoare,propriati constiita te raneste pentru felul cum ai manageriat intreaga poveste.
parte de refuzuri si de inimi frante,toat a lumea va avea, insa cei mai multi risca, risca pentru ca poate poate sansa le va surade.
unii risca pentru ca stiu prin ce or sa treaca daca nu fac asta(prin ceea ce treci tu)
nu ai de unde sa stii daca Vlad te-ar fi refuzat categoric sau te--aar saruta in secunda doi dupa ce i-ai fi spus ca il placi.
trebuie sa risti uneori, sa iti iei inima in dinti si sa faci acel pas care ti se pare ca e si ca pasul cand il faci cand sari cu parasuta.
te sfatui sa ii dai inimi tale o confirmare, sunt 4 ani in care tu ai tinut sentimente in tine,cred ca trebuie sa vezi si tu daca le-ai tinut sau nu degeaba.
pentru suferinta ta de acum, meriti un raspuns, oricare ar fi el, bun rau, il meriti.iar eu cred ca te va ajuta acest lucru
Elena si eu am fost in aceeasi situatie.De la varsta de 13 ani(asa cred )mi-a placut un baiat.Am vorbit cu el, la inceput imi parea antipatic fiindca se baga aiurea in seama. Apoi s-a schimbat, a devenit mult mai sigur pe sine si frumos si doream sa vorbesc din nou cu el.Am vorbit, de fapt mereu vorbeam pana pe la vreo 16 ani...au aflat mai multe persoane ca il placeam si i-au spus.A plecat la liceu si a rupt legatura cu mine.Acolo l-am reintalnit si nimic...eu inca mai tinea la el dar se pare ca el ma vedea doar ca pe o prietena.Acum plac din nou un baiat desi am 19 ani (iar el are 22), l-am cunoscut recent prin intermediul retelelor de socializare si tin sa mentionez ca avem prieteni comuni.Mi-e frica sa ii arat cat de mult il plac.Nu cred ca as mai reusii sa trec peste o alta dezamagire. Cateodata stau si ma gandesc cum unii pot fi atat de fericiti si altii sunt destinati sa fie tristi toata viata.