| XatomisX a întrebat:

Ma oftica multi care se dau rockeri mari ei cred ca un rocker trebuie sa poarte haine de piele, bocanci, sa fie ateu convins sa aiba parul lung, sa aiba motor si sa fie mereu linistit si betiv eu din astea nu ma regasesc decat ca am parul lung laughing voi va regasiti?

9 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Mă regăsesc că îmi place stilul şi uneori mă îmbrac că nu mă încălzeşte cu nimic rock-eri tot oameni sunt happy

| xRomanianGirlx a răspuns:

Rock-ul este momentan singurul gen de muzica in care ma regasesc si te inteleg perfect. cand iti place un gen de muzica, nu trebuie neaparat sa il exteriorizezi in halul asta. daca ajungi prin Costinesti si esti fana a muzicii rock, incearca terasa White Horse. muzica perfecta si oameni normali. mai vezi pe acolo si bocanci, par lung si haine de piele, dar in rest oameni simplii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza cum te imbraci sau cum arati? Nu conteaza. Sunt satul pana-n gat de ''smecheri''. Rock-eri sunt doar cei care canta rock, noi suntem doar ascultatori, si fani ai anumitor formatii. Bucura-te de muzica: http://www.youtube.com/watch?v=q4gMfdfRRnA

| Vans a răspuns:

Îmi plac bocanii, dar arată mai bine purtaţi de băieţi.
Şi îmi place şi părul lung şi hainele din piele şi nu mă interesează dacă un om e ateu sau nu, atât timp cât e de treabă.

Nu merg pe ideea că dacă asculţi rock trebuie să porţi anumite haine.Mă îmbrac cu ce am eu chef şi în ce mă simt bine. Ceva simplu, că detest chestiile fashion.

| TheLordofSalem a răspuns:

Nu ma consider neaparat un rocker adevarat, chiar daca multi folosesc acest termen. Pur si simplu imi place acest gen de muzica si il ascult cu placere. Eu am doar parul lung (aproximativ 30 cm si deocamdata nu ma tund). Bocanci nu port decat acum iarna. Nu am motor, nu ma consider neaparat ateu, dar nu sunt nici credincios (nu ma intereseaza religia atata timp cat persoana respectiva este de treaba), nu pot sa spun ca sunt betiv, beau o bere cu prietenii la sfarsit de spatamana (si asta nu se intampla tot timpul, mai ales acum). Nu port haine de piele (o jacheta, hai ca mai merge). Cand e foarte cald afara mi se pare o prostie sa umbli cu bocanci si haine de piele. Porti un tricou cu o formatie, o pereche de blugi si niste tenisi. Prea putin conteaza vestimentatia.
http://www.youtube.com/watch?v=MXQUB-UQ-NE

| XatomisX explică (pentru xRomanianGirlx):

Sunt baiat dude laughing

| FadetoBlack a răspuns:

Pfui... Nasol. Îmi plac bocancii, chiar am. Şi am părul lung. În rest nu mă regăsesc, îmi plac şi hainele de piele şi moatoarele.

| king4aday a răspuns:

Muzica rock era egala cu ceva rebel in anii 80 (cand eu din pacate nici in plan nu eram laughing ). A avut un declin in anii 90 cand, toate trupele mari au scos niste albume de proasta calitate, mergand pe linia mai mult comerciala. Dupa 2000 scena si-a revenit si a capatat alt inteles. Cand esti rocker nu mai ai nevoie sa te incadrezi in anumite categorii. A devenit un mod de a gandi, mai liber, mai unit, mai curat si deschis. Alta conceptie fata de anii 60 - 89. O minune cum a fost Woodstock nu se mai poate repeta. Strict la intrebare, nici eu nu ma incadrez in tot ce ai insirat tu. Ma imbrac cum imi place, nu pantaloni de piele vara la 50 de grade sa-mi gatesc ouale. Bocanci port doar iarna dar, in general imi place stilul skater, mai largut si comod. Cu totul ca ascult Iron Maiden, Judas Priest, Testament, Black Sabbath, Megadeth, Deep Purple, Sodom, Kreator si asa mai departe. Foarte putine trupe au ramas la vestimentatia din anii 80. Ronnie James Dio nu prea purta piele, desi e printre cele mai bune voci ale genului si un personaj care a influentat toata scena rock. Thrasherii purtau blugi si adidasi Puma inalti, geaca de blugi etc. Acuma s-a mai "civilizat" scena si lookul, nu mai e acea rebeliune de atunci. Azi, dupa parerea mea, rockul inseamna uniune, libertate, un alt mod de a gandi. Sunt trupe rock/metal crestine (Stryper, Demon Hunter, Seventh Angel, Mortification - death/drind crestin etc.) deci, ateismul NU e si nici nu a fost ceva obligatoriu in muzica rock. Daca te gandesti la nebunia black metal din Scandinavia, ei sigur n-aveau cum sa fie ateisti din moment ce erau satanisti. Nu ai cum sa crezi doar in existenta unuia sau altuia. Cand ai acceptat existenta unui zeu, ai acceptat si existenta satanei. Crestinismul te ameninta cu iadul daca nu crezi in batranelul din cer deci... Rockul si muzica metal inseamna altceva acum fata de ce a insemnat la inceput.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Rockerii adevarati da poarta tot ce ai zis tu.asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa fie betivi sau atei.multi chiar sunt crestini, se roaga merg la biserica.am parul pana la umeri,vopsita roscata,nu port mereu haine de piele si ce imi iau dragut imi ua din comert gen camee chiar si una din gecile mele de piele e din comert(am patch cu death angel big grin),manusi, fuste, maieuri, bolerouri, unele rochii se gasesc si in piata
pentru cei interesati cautati bine pe la magazinele de moda sau la sh uri.se pot gasi si in sh uri foarte multe(am gasit acum 2ani o pereche de tenisi din piele gotici cu 20 de lei)