Nu fa asta,nu dispera! Stiu cat de greu iti poate fi! Asa simti tu acum, dar peste ani, vei zambi singura amintindu-ti.Gandeste-te cati oameni vor ramane plangand in urma ta(parinti,frati,surori,prieteni). Merita toti acestia pedepsiti pentru un baiat de care te-ai despartit? Esti sigura ca el va plange si va regreta-fii sigura ca nu, isi va continua netulburat viata, considerandu-te nebuna.Fii tu fata cuminte si lupta-te cu inimioara ta,incearca sa faci numai lucruri care iti plac,iesi la plimbare, vorbeste cu prietenele tale, vezi "vacanta mare" pe you tube ca sa si razi putin si continua-ti viata.Mai bine sa te vada pe strada razand si sa-i fie ciuda,decat sa faci o asemenea nebunie! Te pup,ai grija de tine si nu te descuraja, toti am iubit si am suferit ca niste caini, dar putini o recunosc...
Exista mereu varianta de a fi onesta cu persoanele respective si a le spune exact ce simti... mai ales actualului tau. e greu sa-ti raspund cand nu cunosc cum ai intrat in 'incurcatura' asta, dar daca il iubesti pe cel de dinainte si te-a iubit si el, e clar ca si lui ii este greu. in cazul in care tu ai gresit el poate inca simte ceva dar nu vrea sa fie ranit din nou... tu trebuie sa-i clarifici ca nu o vei mai face. actualului tau ii va fi greu, dar cel mai bine este ca deocamdata sa-i sugerezi sa luati o pauza. ca nu esti pregatita inca de o alta relatie. e mai bine pentru ambii. si daca nu reusesti sa-l recapeti pe fostul ar trebui sa iti iei o perioada de timp inaintea inceperii altei relatii pentru a-ti da timp sa mai uiti de el
Scuze era o parte in care scria < nu pot da> era asa< nu pot da inapoi?> scuze
Geo2969686 întreabă: