| RaluUforyou a întrebat:

Ma simt prost ca pun aceasta intrebare, dar am nevoie de putin ajutor. dupa cum vedeti nu am de mult cont. as vrea sa stiu cum pot sa'mi pun poza. si sa'mi schimb numele ( aici. la TPU)... Funda. cel mai rapid raspuns.

Răspuns Câştigător
| Laugh25 a răspuns:

In partea stanga(la tine) ai tabelul ala
si scrie:vizualizare profil si cu 2 randuri mai jos scris editare profil si da'i acolotongue
Iti apare numele pubilc si acolo scrii ce nume vreitongue
si mai jos scrie selecteaza imagine profiltongue
si gatahappy
fundaAAA?

5 răspunsuri:
| x3Ad a răspuns:

Nu trebuie să te simţi prost, ai o nelămurire şi eu o să te ajut. Deci, intră aici http://www.tpu.ro/site-users/edit/ apoi unde scrie Selectează imagine profil, mai jos este "Alegeţi fişierul", cauţi în calculatorul tău imaginea pe care o vrei, iar pentru schimbarea numelui, unde este nume public(username) scrii ce nume doreşti tu, dar ai grijă să nu mai fie folosit de cineva. Dacă este, gândeşte-te la altul.
Baftă!

P.S: Poza nu apare imediat, trebuie să fie confirmată. Aşteaptă până mâine, la ora 12.

| RaluUforyou explică (pentru Laugh25):

Scuze. Am fost putin neatenta. am reusit singura. dar pentru a nu te dezamagi iti dau funda.

| RaluUforyou explică:

Scuze. Multumesc amandurora. am fost putin neatenta am reusit singura. dar pentru a nu o dezamagi pe ''InTheHeal'' o sa ii dau Funda avand in vedere ca a dat cel mai rapid raspuns:.

| PisyKiss a răspuns:

Du-te la "Editare profil" si acolo poti sa iti schimbi imaginea de profil si numele dupa dai "Salvare" si gata!

Succes!

| Laugh25 a răspuns (pentru RaluUforyou):

Da funda nu conteazaoh go on
Ii bine ca ai reusit si nu trebuie sa te simti prost ca ai pus intrebarea
TPU ii ca sa ne ajutamtongue
mersi pentru fundahappy