| snoppyamabil_9342 a întrebat:

Ma simt singur si neputincios, ma simt ciudat de parca nu as fi eu...
se invart pereti in jurul meu, mi se face rau si simt ca cad intr-un continu`hau, incerc sa-mi revin dar amintirile numi dau pace, si am inceput sa caut lumea intr-un abis... ce sa fac? help

8 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! pai, daca stai mult in casa la calculator sau in pat la televizor, corpul tau se obisnuieste cu asta si nu se simte bine cand te ridici in picioare.
p.s.:iti zic asta din propria experienta.

| RaluuRaluu a răspuns:

Iesi afara din casa, Iesi cu prieteni! Lasa-i pe ei sa te ajute, nu stiutiu Vb cu cineva apropiat despre asta. nMomentele astea se intampla ft. des in viata, Sh trebuie sa fim puternici.

Răspuns utilizator avertizat
| brandiburu a răspuns:

Cauta-ti un job de vacanta si ai sa vezi ca singurele caderi o sa le ai doar in pat, seara, frant de somn.

Tinerii, cand au prea mult timp liber, au tendinte de a se crede demoni, ingeri cazuti, persoane neintelese, neadaptati ai societatii si asa mai departe - depinde, de la caz la caz.

Stiu asta pentru ca si eu am trecut prin perioade de astea si stii cu ce te alegi? Cu o gramada de vreme pierduta aiurea si o gramada de vorbe mari rostite de oameni mici.

| KingJulien a răspuns:

Moralul la pamant, eu m-am obisnuit cu el.Incearca sa-l ignori happy

| Hăgiul a răspuns:

Nu renunta, in aceste momente te simti singur si de aceea ti-este frica. ramai singur cu tine pana te obisnuiesti ca sa devii mai puternic. vei gasi o gramada de raspunsuri si sa stii ca, compania ta este cea mai sincera.

| myhaelamar86 a răspuns:

Da-te jos din carusel.

| saby_8822 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parinti tai sa le spui si mai iesi si tu cu prieteni prin orasi si incearca sa le spui si lor de situatia ta.