Se schimba in sensul ca vine bac-ul, daca il iei e bine daca nu, stai acasa si te uiti la ceilalti cum merg la facultate...
iti trece timpul, apoi 19 ani la fel, inveti pentru ceva, si la 20. te bucuri ca faci 20. Sincer ma asteptam ca la 18 sa fie ceva.wow...18... dar..nimic.
ah si poti da de permis. in rest? imbatranesti
Ei bine, depinde de felul omului, pentru mine varsta de 18 19 ani a fost varsta care m-a facut sa vad ca traiesc, ca insemn ceva, am primit respect, am oferit respect.La 20 de ani mam angajat prima data(spre ghinionu meu voiam la 18 ani) Stii care e senzatia cand iei banul tau muncit prima data? Primul salariu? Vai capu meu, parca mergi cu 200 de km pe o motoreta fara casca, te simti super ok, e banu tau muncit.Mai ales cand parinti se minuneaza pe ce ii spargi si le spui sec "Mi-ai dat tu cumva vreun ban acu? " (asta folosesc eu mereu ca prea imi tin cont la BANI MEI) In afara de munca,ce pot spune,oameni te vad altfel,te vad mai potolit,te vad mai cu respect,faptul ca nu esti o lichea,faptul ca vrei banu tau,multi te vor respecta,alti te vor injura(probabil invidiosi) Pune mana si angajeaza-te,simte viata la maxim, viata nu inseamna doar alcool, femei, droguri, si baruri Omu care esti pe la 17 18 ani, vei fi toata viata, asa ca mare bagare de seama.