Sa inteleg ca ai cazut, te-ai lovit la genunchi, te-ai ales cu o vantaie pai e foarte bine ca ai ras si tu odata cu ei, altfel era prea banal. Stai linistita ca in 2-3 zile se uita tot sau daca maine se mai intampla ceva se uita si de maine.
In cateva zile nimeni nu isi va mai aminti de acest "accident" si colegii tai o sa gaseasca pe altcineva de care sa faca misto. Iar vanataia o sa-ti treaca.
Si eu am cazut acum vreo luna pe coridorul scolii.Am alergat si dintr-o data m-am trezit intinsa pe burta, am tras o cazatura pe cinste. La fel ca tine am ras si eu deodata cu ceilalti, desi ma dureau genunchii(am avut vanatai in ambii genunchi:d). Deci, nu-i nimic se intampla oricui. Nu-i baga in seama pe cei care rad de tine, deoarece cu siguranta au cazut si ei cel putin o data in viata lor sau o sa cada:*. Pentru vanataie, nu stiu ce ai putea face, eu le-am lasat sa treaca singure:d.Nu m-au deranjat atata timp cat nu le-a vazut nimeni
E foarte bine ca ai ras.si nu ai fugit bocind.era mai grav atunci)ai parut o tipa cool.de uitat nu vor uita prea usor. daca vezi vreunu care se pregateste sa deschida gura si sa zica ceva despre intamplarea asta, fa-te ca iar cazi si razi. oops, era s-o fac lata iar"... daca vor vedea ca nu te deranjeaza, vor inceta cu tachinarilebafta!
Ai fost foarte tare...si eu am patit ceva de genul acesta dar eu am fugit plangand deci e mai rau...las ca o sa uite iti proimit eu!