Fara efort si infometare n-ai ce face Daca si fara sport nu, te-ai dus. Mananca numai fierturi, frcte si bea multa apa Eu asa fac, si deja am slabit 2 kg Elimina dulciurile din alimentatia ta, sucurile care nu sunt naturale, si seara innainta de culcare poti face vreo 50-100 abdomene Chestia e ca tu nu vrei. Hotaraste-te, altfel o sa ramai grasa mereu!
Iti trebuie ambitie ( efort ), ca sa duci la succes cure de slabire. Si dupa sa iti mentii o alimentatie echilibrata.
Bafta la slabit! Pa, pa
Bine acum flori nu vrei
tu te vezi ce scrii dac vrei sa slabesti 4 kg pe saptamana ori nu manaci absolut nimic si faci cateva exerciti, ori mananci extrem de putin dra bagi exercitii la greu.
Nu exista ''slabeste 4 kg pe saptamana fara efort si fara infometare. ''
asculta-ma pe mine contacteaza un nutritionist si un antrenor personal.Eu anul trecut m-am pus pe slabit i-ar acum pot ziec ac am un corp aproape de perfectiune :-J
pe mine ma costat 110 ron pe luna nutritinistul si antrenorul dar in 6 luni am slabit 27 kg, i-ar corpul imi era tonifiat. acum am 47 kg iar daca ne luam dupa 90-60-90, sunt destul de aproape avand 96-58-93.
deci totul depinde de ce mananci, la ce ora si cu ce exercitii alternezi meniul tau zilnic.
bafta
si sa nu crezi ca vei slabi vreodata fara efort, chiar daca o vei face va aparea afectul eu-eu in maxim 2 luni... cauta pe net pentru detalii
Pai nu ai de ce sa slabesti, parerea mea e ca esti ok asa, dar pentru 4 kg intr-o luna(intr-o saptamana cred ca e imposibil) exista pastile gen super slim. Dezavantajele sunt: pretul ridicat, si efectul YO-YO(adica te ingrasi inapoi dupa ce le termini de luat)
Buna Melysapaii daca vrei sa slabesti si nu te poti abtinesa nu mananci ceva nu manca dupa ora 6:00 si mananca fara painecateva zile apoi poti sa mananci orce dar nu dp ora 6:00 poti sa mananci o supa goala... pufuleti etc.si iti trece pofta:*bafta