Ce a făcut prietena, ce nu poți să ierți? Ți-a făcut ție sau altora. Dacă nu poți să ierți, o pierzi? A făcut ceva rău, sau doar ceva ce ți se pare doar ție că e rău.
Tata a făcut ceva ce nu trebuia. A făcut ceva rău? Ți-a făcut ție ceva rău? Și dacă a făcut ceva rău, era datoria ta să îl corectezi, certându-te cu el? Fără ceartă nu se putea? Eu încerc să fiu bună. Când te-ai certat cu tata a fost un lucru bun.
Spui că familia este destrămată. Tu faci ceva ca să nu mai fie destrămată, sau nimic, și apoi ți se pare că familia trebuie să fie, și nu e? Așa că, depresie, dar dacă nu faci nimic, doar încerci, nu iese.
Dacă prietena ta cea mai bună te-a trădat de atâtea ori de ce mai ții legătura cu ea?
Cât despre familia ta, nimeni nu e perfect, în orice familie mai există din când în când câte un conflict.
Încearcă să fii mai puternică, problemele nu se rezolvă singure.
Nu am ce sa fac. E o familie destramata si nu primesc dragostea familiei care este cea mai importanta in dezvoltarea mea si nu am primit niciodata. Si ai pus foarte multe intrebari...nu vreau sa dau detalii asa de personale
Pai mereu i am mai dat o sansa. Nu e atat de simplu sa renunt la prietena mea care mi-a fost colega de banca 8 ani. Imi vine sa ii dau mesaj in momentul asta. Nu pot renunta la ea ca tin la ea totusi. E usor de zis. Sa vorbesti cu o persoana zilnic si brusc sa nu mai vorbesti cu ea e greu. Si da orice familie are probleme dar ma refeream ca daca tot ma tradeaza toti macar iubirea familiei puteam sa o am dar nici asta
Așa înveți o lecție de viață. E mai bine să o înveți la o vârstă tânără.
Stiu dar in momentul asta simt ca o sa ma afecteze pe viata
Dacă o să ai un ideal major pentru care să lupți și treabă de făcut, nu o să ai timp de depănat cu mintea amintiri din copilărie.