| PumpkinDoll a întrebat:

Mai e cineva p'aici care a facut scoala de soferi si pan' la urma si-a bagat picioarele? Nu stiu ce dracu sa fac,ca lunea viitoare dau orasul si astazi am condus ca P@la,mi-a zis si instructorul ca nu m-a vazut niciodata sa conduc in halu' asta,tare imi e ca atunci cand o sa fie politistul langa mine o sa fiu carne de tun,ati mai da daca ati fi in postura asta? Sau daca ati pica prima oara,ati mai da a doua oara sau ati renunta? Chiar nu stiu ce sa fac, eu unul mai mult am inceput ca m-au batut ai mei la cap.Ii chiar asa un mare defect sa n-ai permis?

4 răspunsuri:
| ElenaMunteanu222 a răspuns:

In primul rand, incearca sa te calmezi si sa nu iti creezi singur/a o frustrare pentru ca nu ai condus bine intr-o zi. Ca sa iti exemplific, eu am luat carnetul din a doua incercare la traseu, prima data picand iremediabil. Sfatul meu este sa nu te lasi pagubas/a daca nu-l vei lua din prima pentru ca sunt multi factori care ar putea sta in calea succesului tau, deci mergi pana in panzele albe! Si ca sa iti raspund si la a doua intrebare, e impropiu spus ca faptul de a nu detine permis de conducere este un defect, nicidecum! Insa, in societatea actuala, iti poate oferi un plus si "e bine" sa il ai. Si ca sa nu existe confuzii, nu "e bine" sa ai permis de conducere pentru ca are Gigel sau Vasile, ci mai degraba e dezirabil pentru viitor, intrucat multi angajatori( daca nu chiar majoritatea) prefera persoanele ce au si carnet de conducere. In acelasi timp, trebuie recunoscut faptul ca nu toate persoanele sunt facute sa conduca, unele chiar manifestand un anti-talent la sofat. In concluzie, eu te incurajez sa incerci pana iti expira dosarul, sa fii increzator/oare si sa nu lasi un posibil esec sa te demoralizeze. Vei afla daca a fost sau nu pentru tine, dar nu renunta fara lupta! Sucees in continuare!

| PumpkinDoll explică (pentru ElenaMunteanu222):

Mersi,o sa vad saptamana viitoare ce rahat fac, il iau bine, nu-l iau, iar bine.

| RAY a răspuns:

Ce reprezinta avatarul tau?
Parerea mea- nu toti ne-am nascut sa avem permis, deci in acest caz se poate spune ca nu ai acest DAR=GIFT, si daca nu poti asta e.
Ca sfat ar fi sa scrii intr-un jurnal ceea ce simti, asta face ca sa numai fi asa emotionat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Defect nu e, dar e un mare inconvenient. Masina nu e chiar un lux in tara la noi unde mijloacele de transport in comun sunt cum sunt.

Stii aia cu, te inneci ca tiganul la mal nu? Ar fi culmea sa renunti dupa ce ai facut scoala si ai dat niste bani