Nu mi-e dor de nimeni, sunt a9-a...am putine emotii fiindca nu cunosc pe nimeni, dar avand in vedere ca-s o persoana care se acomodeaza repede nu-mi fac probleme
Pai eu am trecut in clasa a 9 si am putine emotii pentru ca nu o sa cunosc pe nimeni de acolo
Cu siguranta imi va fi dor de cativa colegi cu care m-am inteles bine dar ma voi obisnui
Nu prea ma bucur ca incepe scoala pentru ca mi-a placut mult vacanta asta si imi va lipsi.
Eu trec a 6-a si abia astept sa incep scoala, pentru ca mi-e dor de profesori, de elevi...nu
chestia de care nu imi e dor e teza
Sincer nu prea,(cls 9-a) si imi este dor doar de o parte din colegii mei, dar de profesori nici atat!
Eu incep clasa noua, profesori comunisti si colegi cocalari nu sa imi fie dor de ei.
Eu vreau sa inceapa scoala, dar fiindca mi-e dor de colegii.Trec a-6-a la Caragiale.E super acolo...si colegii si profesorii(de cele mai multe ori). Oricum, abia astept:d!
Buna,
Trec in clasa a9-a si nu mi dor de nimeni.
Ba chiar as vrea sa mai am vacanta 1 luna in plus.
si daca ar fi sa imi fie dr de cineva imi va fi dor de patul meu ca doar o sa merg la scoala. "
Dar tu?\
numai bine
Eu abia astept`
Sunt in clasa a 8a` ...de profesori` nu prea imi e dor mai mult de colegi (pe unii ii consider ca si familia mea`)
Eu sunt a7-a, si nu sunt fericita ca incepe scoala, profesorii nu ii iubesc. Imi urasc totii colegi, cativa sunt de treaba dar restul sunt prosti gramada.
Trec a7a... Și nu. Nu sunt fericită, nu imi este dor de profesori, dar de colegi îmi este puțin.
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: