Buna! cred ca ai vazut filme horror si ai avut un somn tulburat, in vis daca plangi, in realitate te vei bucura de ceva, este post, ai face bine daca ai merge la preot si te vei marturisi, stropeste cu aghiasma camera ta si inchina-te seara.
o zi buna
Cate filme cu vampiri, exorcisti, criminali si romantice ai vazut inainte sa dormi... nu ca as vrea sa te batjocoresc dar eu cand am vise ca a tale e de la excesut de filme si seriale inainte e culcare... de exemplu cand aveam 9 ani m-am uitat intr-o noapte la iron man 1 2 la twilight 1, 2 sa anatomia lui grey 4 ep si un film cu spartacus iar apoi am visat ca eram in roma antica acre era cub asediul unor vampiri canibali m care devorau oamenii pentru ca asa spunea un doctor dintr-o casa de sticla mare si luxoasa din viitor inconjurata de o padure dar a venit un vampir si a facut o parta din viitor si ne-a adus in 2007 unde vampirii erau din metal si erau vegetarieni iar doctorul din aceea padure a devenit ghirurg s-a casatorit cu o stagiera si au murit pentru ca volturii au aflat ca in loc de inima au "aparate" care sperie caprioarele.
Semnificatia:
te uiti la filme cu vampiri.
colegul si restul sunt irelevante.
@caramela, oricine are asa ceva
@b0gdan87, ma iei in ras, cred... eu astept un raspuns serios.
Http://www.interpretare-vise.ro/v.html
poate asta ti se pare tie raspuns serios...
sa citesti la vampiri ce inseamna :))
si tine cont ca tu ai vazut multi :))
Uite, nu stiu ce vis ciudat ai avut tu dar si mie mi se antampla si la fel ca si tine nu ma uit la filme cu vampiri anainte de culcare [uneori ] ador filmele cu vampiri si chestii din astea dar nu le iau an serios. visele sunt vise si trec odata cu noaptea iar vampirii nu exista )))
Penaaaa1 întreabă: