| RigbyBarosanul a întrebat:

Mai TPU
Urmeaza sa primesc o nota proasta la un test la care nu am facut nimic la mate
Am primit cam multe si profesorul nostru (un bou in calduri ) ne pune sa aducem lucrarile SEMNATE
Credeti ca acum ar trebui sa falsific semnatura si sa vad ce fac la teza?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, in nici un caz. Transformi o mica problema (o nota mica care poate fi rezolvata) intr-o problema uriasa (mintitul parintilor) si o infractiune (fals si uz de fals). Sunt sigura ca daca le spui parintilor, ei vor gasi o solutie care sa te ajute sa inveti mai bine pentru teza (poate un control mai strict al temelor tale, poate restrictionarea unor activitati care te distra, poate vor lucra alaturi de tine mai mult) si pana la urma vei iesi mult mai castigat. Plus ca vei avea constiinta curata si nu vei avea pe suflet mintirea parintilor.

| RigbyBarosanul explică (pentru Brigaela):

Am mai facut asta de 4 ori
si mama nu intelege prea bine
CHIAR DELOC

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru RigbyBarosanul):

Foarte urat ac ai mai facut. Poti folosi momentul de acum pentru a recunoaste si celelalte greseli si a deveni cinstit. O sa poti din nou privi in ochii parintilor tai, vei putea sta la masa lor fara sa inghiti mancarea cu ghionturi stiind ca ei te hranesc desi esti un mincinos si un falsificator.
Sincer, daca deja ai luat 4 note mici, inseamna ca tu nu intelegi deloc ce trebuei sa faci. Dupa prima nota mica trebuia sa iei masuri, sa inveti mai mult si sa nu mai ai note sub 9, asa incat sa fii mandru de tine si sa iti bucuri parintii.

| darrio2007 a răspuns:

In loc sa te fi apucat de invatat, ca sa iei note mai mari la teste, tu te gandesti cum sa falsifici semnatura. Crezi ca asta te va ajuta sa iei nota mai mare la teza? Pune mana, invata si lasa smecheriile. Ca nu te ajuta cu nimic.

| Fatamuntilor a răspuns:

NU.
Ar fi cazul sa recunosti ca nu stapanesti bine acea materie, si si ceri ajutor.
Minciuna si falsul se pedepsesc!