Serios? Ce faain ii de tine! La mine parca-s in inchisoare, nu pot nici sa intorc capu. Daca ma vede ca ma uit pe pereti, se uita ciudat. Faini profesori la tine!
Depinde de profesor, fiecare profesor ii diferit
si...
ba pentru ca vei ajunge la liceu si acol nu vei putea face asa vei ramane corigenta din prima zi(vorba vine)
#1 eu n-am insultato
#2 ceea ce zic ii adevarat pentru ca in clasa V-VIII profesorii o sai lase lejer, le cresc mediile, intra la licee bune si raman corigenti/repetenti...nu vad cei asa fain cai lase sa copieze...ba chiar mi se pare prostesc
A face pe cineva corigent/a nu-i insulta si eu is corigent la mate si nu consider asta insulta ceea ce am zis ii adv ca cam asa se intamplase si cu mine la mate (intro oarecare masura)
Tânpito care ești. Pun pariu pe 100 de eoro că DaNeo și cu tine sunteți așa de proști că nici nu stiți cât fac 2+2.
Eu sunt proasta...da! Spune fata care nu are ce face acasa si scrie "tanpito" in loc de "tampito", cu cine ai facut Lb romana? Cu femeia de serviciu? Ce? Ai invatat si tu cat face 2 +2 si te dai mare cu asta? Hai iesi de aici ca numai gura-i de tine.
Îmi erau mâinile unsuroase, da? nesimțito/proasto tu de ce nu ieși afară? vrei să te dai mare în fața mea și să mă enervezi când tu nu ști nici cât fac 0 ori 0? PS: tu ai început să te dai mare în fața mea spunândumi comentarii inutile și idioate cum că-s proastă când de fapt tu ești proastă, deci mai bine îți ți gura aia spartă acasă, tâmpito.
Ma bucur ca ai invatat sa scrii. Ce mandra sunt de tine...
Sa lasam astea, esti proasta, se vede clar
P.S : alta replica n-ai?
adytza0700 întreabă: