Bună,
Nu cred că o să se întample nimic rău, dar o să fie amuzant să-mi văd colegii îngrijorandu-se şi făcand tot felul de superstiţii.
Pai ce sa zic? Nu vreau la SCOALA. m-am saturat de ea. SI nu am rabdare mai repede sa vina VARA. offf fara teme si fara ora 7 dimineata. CE bine ar mai fi.
ok
cred ca miine va fi o zi ca de obicei : ma duc la scoala ohh prima am limba romana profa o sa ne tina politica legata cu ex., la chimie voi prezenta referatul si voi primi 10, la limba franceza profa e pe buletin de boala si va fi o lectie numai de nebunii, la ed teh o sa dormm putin si la ed fizica fug acasa. cam asa in fiecare vinere. hmm nimic nou
)) Hai ca imi place. Superstitiile vieti ) Daca, calci o rama ploua... cate rame nu am calcat, trebuia a ploua si acum
Pai eu maine trebuia sa dau teza la romana si uite ca sa anulat pentru cercul pedagogic si sunt nr 13 in catalog eu nu cred in asta si daca e vorba sa se intample ceva rau este doar o intamplare zic eu nu se intampla oricand pe data de 13 au am avut noroc pot xsa zic cu teza
Derii12 întreabă:
anonim_4396 întreabă: