| Johnny69 a întrebat:

Maine trebuie sa ma bat cu cineva, ceva sfaturi?

13 răspunsuri:
| xs1der a răspuns:

Traim in secolul XXI, nu pot sa cred ca unii inca apeleaza la astfel de metode. Cel mai bine e sa lasi bataia la o parte si sa vorbesti civilizat cu omul si sa ajungeti la o intelegere. Doar in cazul in care sare la tine la bataie sa incerci sa ii platesti cu aceiasi moneda. Si in plus va spargeti fetele de-aiurea doar pentru ca voi nu ati auzit de discutat. In cel mai rau caz, daca e vorba de bataie incearca sa ii dai un cap in gura prima oara dupa care poti sa il iei la pumni, daca ii dai un cap in gura nu mai are nici o sansa sa te bata, iar daca e mai inalt ca tine dai un sut sub centura si l-ai rezolvat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ati putea face un lucru mai inteligent. Sa discutati cu calm si in final sa bateti palma.

| HereToHelp a răspuns:

In primul rand ar fi bine de stiut daca tu ai fost cel provocat si amenintat sau esti cel care declanseaza bataia. Daca faci parte din categoria 1, ar fi bine sa tii cont de anumite lucruri:
- loveste doar daca te simti in pericol
- loveste doar cand atacatorul vorbeste
- evita sa stai la o distanta mai mica de un brat fata de oponent
- te poti folosi de intimidare. impinge oponentul cu ambele maini in piept si daca e in dezechilibru, da-i pumni
- in boxul de strada se loveste mult cu podul palmei in zona fetei, foloseste-te de asta daca ai ocazia, ameteste inamicul. cu o mana tine garda si bareaza sau prinde lovituri, cu cealalta riposteaza cand e descoperit
- poti sa profiti de o mic trick daca stapanesti bine lovitura de pumn. vorbeste cu el si prefa-te ca te uiti in spatele lui ca sa-i distragi atentia si sa-l faci sa se uite in directia respectiva, daca ai reusit asta, arcuieste-ti bratul si da-i un pumn in maxilar sau in zona laterala a capului (evita tampla si zona din spate a capului, poate fi destul de periculos. de altfel sunt si interzise in luptele de strada)
- foloseste-te orice metoda daca iti sunt la indemana chiar daca sunt 'de femeie' (lovituri in zona fetei cu degetele stil grebla, lovituri sub centura) Ai castigat lupta, nu ii pasa nimanui ca ai dat un sut in oua, esti invingator, asta conteaza.

Sfatul meu e sa eviti agresiunea daca e posibil. Ti-am spus cateva lucruri pentru aparare. Ai grija si succes.

| MolnarsȘtefania a răspuns:

Wowowowoo... stai asa că bătaia nu duce la nimic bun. Se varsă pumni pentru ce? Si eu am fost bătăusa clasei în generală si nu vrei să sti cum a fost.

| MarianWLF a răspuns:

Discuta si iar discuta, nu asculta comentariile de mai jos. Nu eziti, daca ai ocazia ii rupi capul, discutia nu mai e o cale in ziua de azi, mergi ca prostu pe calea "pacifist" si te ia lumea de miel, nu frate ajunge, s-a luat cineva de tine, pune-l la respect, daca iti mai zice cineva "incearca sa stai de vorba" scuipa-l in fata, toti dau sfaturi da 1 din astia care au comentat nu cred ca au avut parte de o bataie.
Ce sfat sa iti dau, nu ezita la bataie, daca a cazut jos piciorul pe cap, nu ai mila pentru nimeni, scopul e siguranta ta, TU esti pe locul 1, TU contezi, TU decizi daca esti bataia altora de joc, pune-i la respect. Serile scurte si bune sunt eficiente, dar nu arunca pumni multi si rapizi la intamplare, vei obosii repede si nu vei mai lovii cu aceeasi forta, il privesti mereu in ochi, asteapta sa loveasca el primul. In rest totul se dezvolta de la sine.
Mult noroc.

| Doub a răspuns:

Da. Nu face asta. Ganditi-va logic, nu mai bine iesiti la o bere? raised eyebrows

| Johnny69 explică (pentru corbulalbrosu):

Am incercat varianta pasnica si am fost luat de fraier.

| Johnny69 explică (pentru MarianWLF):

Ai dreptate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu plangi cand iei bataie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Keep calm and dăi câteva de să nu mai aibă vreodată curajul să se mai ia de tine.

| Miihaa a răspuns:

Mai bine stai potolit.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa eviti. Daca insa nu-i cale, apuca de da primul si cu convingere. Altfel vei reusi s-o incasezi. Daca poti lovi in zona genitala e si mai scurta lupta.

| Cristian0884df11 a răspuns:

Ia o rangahappy