Parintii tai sunt oameni faini. Tu care scrii ca ai buletin de "taranoaia"esti un dobitoc si un analfabet. Pacat! Pacat ca te-ai nascut.
WoW!
Parinti grozavi?
Care nu isi cresc copii si ii dor in *** se vede ca esti un betiv care nu te iubesc copii!
Mai dobitocule! Nici sa scrii nu stii. Mai cretinule! N-ai nimerit ca nu beau si nu fumez. In viata mea N-am facut excese. Copii cretini nu ma iubesc si nici nu ma intereseaza. Eu in viata mea am invatat carte si am ajuns undeva in ierarhii. Tu ai sa ajungi un dobitoc, cersetor si cretin. La varsta mea stiu sa repar computere. Am invatat la batranete si vine un mucea idiot sa-mi spuna pareri despre mine? Am inca cinci meserii si functii la activ si tu crezi ca nu ma iubesc copii? Aiu si multa experienta de viata! Stii macar sa duci lingura la gura? Daca te-as avea in subordinea mea nici sa-mi faci pantofii nu te-as lasa ca esti in stare sa dai cu crema pe maini pentru ca pielea ta de magar arata la fel cu tovalul pantofilor. Nu te chinui sa-mi raspunzi ca ti-am dat ïgnore".