Eu as face altceva as apela la cineva care sa dezinstaleze acea aplicatie, daca ai vreun coleg priceput si de incredere
mama ta a avut ceva motive daca a ales sa te verifice
Ce aplicatie? Nu mai sunt oameni la recenzii care se plang de astfel de erori? Gandeste-te ca daca i-ai oferit in trecut motive de a-si pierde increderea in time, cam e de inteles de ce nu te crede.Dar poate oricand verifica, presupun ca s-a facut prezenta si nu ai niciun absent in catalog, nu?
Spune-i s-o întrebe pe profesoară sau pe părinții colegilor dacă ai fost astăzi la oră și încearcă să rezolvi conflictul cu calm și în mod amiabil.
Explica i ca dacă e ceva de capul la aplicația aia da o eroare de câțiva metri sau ceva de genul cum e si pe GPS ul normal si când faci o comanda la taxi din casa sa îți ia direct locația pai când iesi afara se schimba automat nu mai ești in acelasi punct
încearcă sa discuți calm cu ea. explica i frumos ca ai fost la ora, iar dacă nu te va crede, ai putea apela la ajutorul profesorului /profesoarei de mate pentru a lămuri situația cu mama ta. nu critic, dar dacă ai fost la magazin in ora de mate, mai bine recunoaște. am fost și eu intr o situație asemănătoare acum ceva timp și nu a ieșit prea bine. mult succes
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: