Nu o mai fa pe mama ta proasta,e adult si daca a ajuns aici pe propria ei raspundere cu siguranta nu e proasta, tu ca adolescenta nu ai dreptul sa judeci pe nimeni mai ales un adult insa nici ea pe tine, mai bine incearca sa inveti, sa ti maresti media cumva, du te la meditatii de cateva ori sau inainte de a da un test ceva sa ti intre ceva in cap daca nu vrei sa inveti.Formulele la matematica nu sunt grele, trebuie doar sa faci exercitii insa cred ca cea mai mare problema la tine e lenea si lipsa de interes.
Draga anonim, in primul rand se scrie,, nu o FACE pe mama ta proasta'', iar in al doilea rand, avand in vedere ca cel mai probabil nici tu nu ai inteles mesajul, ti-l mai explic inca o data: problema nu e nici lenea, nici lipsa de interes, problema e faptul ca si daca as avea motivatie sa imi petrec toata ziua cu matematica, nu as intelege nimic. Daca am interes in matematica nu inseamna ca automat o si princep, in al trilea rand, daca tu spui ca formulele,, nu sunt grele'' nu inseamna ca si mie mi se par usoare.
Te crezi desteapta ca m ai corectat? Daca erai nu mai ramaneai corigenta la matematica? daca acum nu intelegi, pe mai departe ce faci?*** praf
De ce ti-ai sters intrebarea?
ti s-a facut rusine? nu cred!
De ce mama ta ar trebui sa stie matematica? Ea merge la scoala? Dupa cum vezi mama ta nu ti-a cerut nota maxima, ci sa scoti nota de trecere!
Matematica nu e pentru orice, ca tine sunt destui care nu o inteleg.
Dar sa iti dai interesul se poate?
Zici ca esti deja corigenta, deci tot nu scapi.Vei da examen.
Incearca sa fii mai atenta la ora de mate cand explica profesoara si daca nu te da mama ta la pregatire atunci cauta pe net unde explica lectiile ca sa le intelegi mai bine
@crisstinam
De ce nu te scoate din sarite nesimitirea si lenea care te domina?
Pune mana putoare si invata, ca nu mama ta esti proasta ci tu insati!
Vad ca de tupeu, nu duci lipsa, doar de lene si respect pentru parinti.
Ia cartea de matematica si rezolva tot ce ai facut pana acum la orele de matematica, de la inceputul anului, lucrand zeci si sute de exercitii si probleme, ca numai asa se invata matematica.
Corijenta la matematica poate duce la repetentie si daca nu iei in serios matematica, sa pui mana sa inveti si sa rezolvi sute de exercitii si probleme, ramai repetenta!
Exista o singura solutie ca mama ta sa te puna serios sa inveti: sa-ti ia telefonul, computerul, accesul total la internet, eliminarea iesirilor afara, a prietenilor, obligandu-te sa mergi doar la scoala si acasa, fara sa mai iesi nicaieri, pana scapi de corijenta.
Se pare ca mama ta nu te-a educat pana acum, daca iti permite sa vorbesti atat de urat si nerespctuos, dar sper sa o faca de acum inainte, ca sa nu ajungi un alt parazit al societatii.
Sursa contului tau, in situatia in care iti pui intrebarea sub anonimat:
https://www.tpu.ro/utilizator/abtxob/intrebari/
Eu sunt atenta, nu e problema de asta, doar ca in 50 de minute cat tine ora e destul de greu sa pricepi, la cat scrie de repede, dupa sa mergi acasa si sa repeti tu singur dupa ce iti explica profesoara
croissant întreabă: