anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea il iubeste mai mult pe fratele meu. I-am spus-o in fata, dar nu recunoaste. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| AleWhatever a răspuns:

Doamne! Mama ta nu iti poate spune in fata ca iti iubeste fratele mai mult, ceea ce nu e adevarat din cate ma gandesc eu. Nu poti sa iti alegi favoritul ca mama. Sincer, vrei sa o obligi? straight face

| Adinutza_Adi_1996 a răspuns:

Nu cred ca o mama ar face asta.
Stiu cum te simti mult dintre noi cred ca am crezut asta.

| VadTot a răspuns:

Sa i spui si tu ca iti iubesti mai mult tatal decat pe ealaughing)

| τττ a răspuns:

Draga mea, vorbeste cu mama ta si spune-i ca te deranjeaza faptul ca nu te baga in seama si petrece majoritatea timpului cu fratele tau.Propune-i niste activitati pe care sa le faceti impreuna, macar de 2-3 ori pe saptamana.Va accepta asta, cu siguranta.O mama nu poate face diferenta dintre copii sai, ii iubeste egal pe toti.Multi adolescenti au impresia ca mama lor nu le mai acorda atentie si ii iubeste pe ceilalti copii, dar nu-i asa.

| andreeaemilia a răspuns:

Poate din cauza ca in general mamele tin mai mult la baieti iar tatii la fete. E ceva ciudat legat de psihologia femeii tongue nu inseamna ca mama ta nu te iubeste mult si pe tine. Nu trebuie sa fii geloasa happy. Incearca sa fii mai apropiata de ea, sa vorbiti mai mult, sa-i ceri sfaturi si sa-i arati si tu ca o iubesti nu sa o acuzi. Chiar daca esti convinsa ca-l iubeste mai mult pe fratele tau, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru TINE este sa accepti pur si simplu situatia, altfel iti faci rau cu mana ta.

| Sw33tG1rl4ever a răspuns (pentru AleWhatever):

Nu mama mi-a spus ca il iubeste mai mult pe fratele meu. Eu i-am zis asta si ea a zis ca nu e adevarat.

| ღBrunette a răspuns:

Eu sunt de părere că o mamă îşi iubeşte la fel puii, fără să facă diferenţe între ei. Şi eu ziceam la fel, atunci când vedeam că mama petrece mai mult timp cu surioara mea mai mică. Pe parcurs mi-am dat seama că mă înşel. Cu siguranţă ea vă iubeşte în mod egal şi nu face discriminări. Nu te gândi aşa că nu e frumos...