Spune -i mamei tale că nu are rost să discutați în contradictoriu din cauza unui lucru fără importanță. Cumpără câteva căni cu zodii, iar fiecare să bea din cana cu zodia lui.
Unii oameni sunt obsedati cu mancatul si bautul dupa altii. Eram odata cu o prietena, mancam cate un sandvis si o vad dintr-odata cum musca din al meu. Mi s-a parut deplasat. Educatia asta e din familie. Eu nu am putut niciodata sa mananc sau sa beau dupa cineva, chiar daca e din familie. Si acum daca sunt la masa sivad ca cineva scoate castraveti murati din borcan cu mana mi se urca sangele la cap si il rog sa ia o furculita. Stiu ca poate sunt prea exagerata. Oricum nu e ok sa bei apa dupa altcineva, oricine ar fi, si el nu trebuie sa se simta jignit
Spune-i mamei tale data viitoare că nu îți este scârbă de ea în special sau de familie, ci oricine ar bea înainte, nu vrei sa bei după altcineva pentru că probabil esti germofoba ( fobie de germeni/virusuri) și nu este o ofensă la adresa ei, ci te face pe tine sa te simți inconfortabil, tu simțind că este ceva ce ține de igienă și atât. Multe virusuri pot fi transmise astfel.
Nici eu nu beau după altcineva pentru că de fiecare data fac herpes din cauza asta, nu trebuie sa fie un subiect care să te facă să te simți vinovată pentru că nu ai de ce.
Nu ești tu sensibila, mama ta este.
Succes!