Trebuie sa faci exercitii care solicita aceste grupe musculare flav. Tu nu ai nevoie de "ingrasare" ci de dezvoltarea muschilor pentru ca nu vrei sa fii grasa ci atletica, nu? Sunt bune genoflexiunile si multe alte exercitii care sa-ti solicite fesierii, coapsele si gambele.Sunt o gramada de exercitii, nu am cum sa ti le scriu toate dar cauta pe net sau mergi la o sala unde ti se va recomanda ce trebuie sa faci. E important si sa te hranesti bine dar nu mancare gen fast-food ci mancare sanatoasa:carne, branza, lapte, ciuperci, orez, fructe si legume din belsug.Hidrateaza-te suficient si am sa-ti spun si ce nu vrei sa auzi:rabdare pentru ca nimic nu se intampla peste noapte!
Fac si sport arat destul de bine pot spune doar picioarele sunt subtiri si par si cracanata pe deasupra
N-am idee dar daca continui cu mancatul exagerat poate te vei ingrasa prea tare si o sa ne intrebi cum sa slabesti dupa, asa ca ai grija...
Apropo BAFTA!
Si eu sunt slabuta, dar nu numai la picioare. eu am 14, eu maninc destul de mult, si toate necesare, dara asa mi-e felul meu de a fi, un medic mi-a spus, ca acesta nu este un complex, zice ca cind crestem se schimba totul, tu nu iti fa aluzii in privinta aceasta, principal piciorusele sa fie drepte, frumoase, si senzuale