anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu mi-a fost interesant de ce majoritatea il urasc pe Justin Bieber(mie personal imi place de el), niciodata nu am auzit argumente normale de la aceste persoane. Daca aici sunt astfel de persoane ce-l urasc raspundeti va rog din ce cauza? Ofer Funda.

Răspuns Câştigător
| JAYBEE a răspuns:

Se numesc hateri astia.
Eu am tot respectul pentru jb, e inspiratia mea, am inceput sa ma comport ca el, sa iau lectii de canto, chitara etc etc.
Putini sunt cei care au ajuns atat de sus, avea doar 10 ani cand a inceput sa cante pe strada, a facut un cover si l-a pus pe youtube si acum e printre cele mai iubite staruri.
p.s nu-mi place ca fumeaza

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu-mi place cum cântă, dar asta e gusturile diferă.Mă deranjează că se crede suprem și atitudinea lui superficială. Regulile nu-s pentru el sunt doar pentru proști. Urăsc persoanele care-l pupă în(pardon). Adică nu mă deranjează să-l adori(termenul folosit mai nou e iubești(sună bizar tu fiind băiat cred) )mă deranjează să mi-l bagi pe gât.

| LauRENtZyu9112 a răspuns:

Pentru ca are o voce de tot c*****l, melodiile sunt tampite si nu transmit niciun mesaj, sunt doar comerciale, si toate sunt facute pe calculator.In rest nu am nimic cu el.

| eugfch a răspuns (pentru zurick):

Sa concretizez caci multi ma pot intelege gresit nu-s de genul ala (cum ai spus tu) am o atitudine neutra si-mi place muzica, chipul sau.Multumesc de raspuns.

| zurick a răspuns (pentru eugfch):

Trebuia să pun un PS este vina mea.Nu m-am referit la tine ci doar mi-a fost mai ușor să mă exprim la persoana a II-a.Scuze.

| andrei1237 a răspuns:

Mie unul imi place cum canta, dar nu sunt un fan innebunit!

| andreeadenisa22 a răspuns:

Mie chiar nu-mi place Justin Bieber, prefer alt stil, și în materie de muzică, și de băieți, însă nu postez pe facebook lucruri urâte despre el, nu cred că mi-a făcut ceva ca să-i fac asta.
Unii doar spun că îl urăsc pe Justin, dar când e singur, ~Justin Bieber la putere~, sau spun asta doar pentru că sunt geloși pe el.

| eugfch a răspuns (pentru JAYBEE):

Sunt complet de acord cu tine, P.S nici mie nu-mi place acest lucru.

| JAYBEE a răspuns (pentru eugfch):

Adica daca avea parinti bogati care sa il bage in industria muzicala da, dar asa a ajuns singur unde e, si dupa parera mea isi permite orice.