| EllaBebs a întrebat:

Merita sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut niciodata fata in fata. Dar te impaci bine si simti ca ii poti spune totul?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Pe net, nu prea vezi reactiile la furie, si nici nu prea exista furie pe net, ca lumea se relaxeaza la pc, se destinde. Eu te intreb altfel: Avand in vedere sublima priveliste ce ti-o ofera valurile linistite ale unei mari, briza ce -ti "mangaie" usor obrajii...
Avand in vedere toate aceste lucruri aparent frumoase, te-ai risca sa pleci in larg, pe mare, cu barca, pe o furtuna puternica? In functie de ce raspunzi aici, poti transpune si la intrebarea pusa de tine.Nu-i important sa cunosti felul in care se manifesta omul la bine, ci felul in care se manifesta la rau!

33 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nici un rost sa iubesti fara sa cunosti pe cineva.

| Amy a răspuns:

Daca merita sau nu, tine de persoana respectiva. Daca ea are un fel de a fi de a-ti emana incredere si siguranta, atunci merita. Dar, totusi, si atunci trebuie sa fii un pic "in garda" pentru ca in ziua de azi, in nimeni nu mai poti avea incredere, daca oamenii de langa tine fac lucruri la care nu te asteptai niciodata, dar o persoana cu care nu te-ai vazut niciodata fata in fata, cu atat mai mult.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Offf doamne tine-l pe bieber cat imi ia mie sa trag o harca!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Offf doamne tine-l pe bieber cat imi ia mie sa trag o harca! maa daca ala din poza ii biberone nu merita iar daca nu ii atunci merita dar nu iti fa planuri cu persoana aceea pentru ca, poate n-o sa va intalniti vreodata!

| NuExista a răspuns:

Tocmai am iesit si eu dintr'o situatie ca asta.Da! poti sa iubesti.da.frate mergeti sa va vedeti...ca se poate schimba totul cum nici nu'ti poti inchipui...ti'o spun din propria experienta.care a durat un an si s-a terminat intr'o jumatate de ora.happy. rolling eyes

| Dianné a răspuns:

Cred ca poti fi indragostit. Iubire, sincer, nu stiu. Poti sa ii scrii persoanei respective, "te iubesc", dar nu e la fel ca in realitate. Este un "te iubesc" care nu prea are sens, si este superficial. Toti ne-am simti bine, daca ni s-ar spune asta, si am fii cu totii indragostiti. Ella, indragosteala zic eu, vine de la vorba buna pe care ti-o da virtual, mai bine zis, tot ce tasteaza cu tine, tasteaza de bine si iti da sfaturi foarte bune. Pe net, eu zic ca e perfecta "relatia", dar nu normala, si nici de durata. Eu am intalnit asa ceva oh go on. Ma indragostisem de el, din pricina kiss-urilor si hug-urilor pe care le tot trimitea, si doar doua cuvinte: "te iubesc"...

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Dupa parerea mea poti sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai vazut. daca ii cunosti sufletul,fiecare miscare,si ai incredere in ea si e si reciproc poti sa tii la ea.uh ce ai prefera: sa fie o persoana care te intelege, care e alaturi de tine, te sprijina si te ajuta la bine si la rau si care nu e tocmai frumoasa sau o persoana extrem de frumoasa si care poate fi egoista sau rea care sa nu-i pese de sufletul tau? cred ca raspunsul se intelege de la sinewinking

| gabrielutzu a răspuns:

Nu,in nici un caz! pana la urma TOTUL tine de aspectul fizic, iar cine zice altceva, e doar un mare ipocrit sau ipocrita.Asta cu sufletul,felul de gandire,si alte asemenea abureli, sunt numai prostii, eventual conteaza NUMAI daca iti place tipul sau tipa.Altfel,au zero valoare.Iar pe net,la telefon,nu ai cum sa vezi o persoana asa cum este ea dpdv fizic,eventual poti sa ii cunosti modul de gandire,convingerile,dar nu si cum arata,ceea ce conteaza de fapt. Eventual pe net poti gasi pe cineva cu care sa poti schimba niste idei,ganduri, dar atat. Daca vrei mai mult este OBLIGATORIU ca sa te intalnesti intai fata in fata cu acea persoana, altfel este doar o mare abureala faza cu iubirea.

| Bya132 a răspuns:

Iubirea nu se poate transmite printr-un ecran. Însă, prietenia.cred că da.
Eu am o prietenă foarte apropiată (și nu numai una) pe internet, și care are și un cont, aici, pe TPU. happy

| lulu_8735 a răspuns:

Exista si aceasta dragoste care poate fi si inselatoare. Nu ar avea rost o iubiire ca asta...

| Bulinăăă a răspuns:

Ovidiu nu cel din poza nu e Justin Biber...
EllaBebs
Asta depinde de tine =D

| WopWop_9950 a răspuns:

Nu poti sa'l iubesti fara sa'l vezi...

| iuddavali a răspuns:

In mediul virtual se intampla adesea ca un individ sa se "deschida" inaintea unui necunoscut, id, friend. dar convietuirea inseamna mai mult decat discutii online, sunt implicati mai multi factori in viata reala decat in cea virtuala, unde se pot crea unele aparente.

ai mentionat "iubire". ce fel de iubire?

http://stirist.com

| Cornelcmn8 a răspuns:

Eu zic ca da. daca ati vorbit destul de mult si va cunoasteti...de ex o fosta colega de generala a jucat wow si a intalnit un tip din anglia pe joc.si sau imprietenit si dupa vreo 1an -1an jumate el a venit in Romania in vacanta si acum sunt iubiti.se vad numai in vacante.

| Cocoa a răspuns:

Nu poti sa iubesti pe cineva virtual...mai degraba poti spera ca intr-o zi afectiunea virtuala va lua si alta formahappy

| bebemikutzz a răspuns:

Imi permit sa ii dezaprob pe cei care spun ca nu poti sa iubesti virutal.deoarece am trait p pielea mea o astfel de experienta...era totul perfect.el era mai mare decat mine cu un an.eram nascuti in aceeasi zii.ne povesteam totul.vb p mess pana la 6 dimstraight face.[incepusem sa exageram putin]... aveam gusturi, idealuri comune.askultam acelasi gen de muzicaa.etc.
.am tinut`o asa 3 luni.pana cand ne-am certat.si s`a terminatt ff urat cu injuraturi si etc...el parca era o alta persoana.m`a dezamagit ff mult.

.si acum suntem in acelasi lik si nici macar nu ne salutam.sad.m`a ranit mult.ew chiar tinusem la el.deci.sa nu faci greseala sa vb doar pe mess cu o pers orikat de bine v-ati intelege.

pentru ca nu poti sa ii vezi reactiile, gesturile, obiceiurile
pentru ca tu iti creezi o altfel de imaginehappy
pentru ca realitatea e altaahappy

Răspuns utilizator avertizat
| siller a răspuns:

Da... poti sa o iubesti dar nu ca pe o persoana pe care o iubesti in realitate ci doar ca un prieten ce te intelege...

| siller a răspuns:

Da... poti sa o iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar pe jumatate. Nu trebuie sa ai incredere deplina in asa persoane...

| StarMagda a răspuns:

Tu esti cea din poza? Adica mi se pare ca semeni foarte bine cu Bieber.Si asta este inca o dovada ca JB e GAY laughing
Acum referitor la intrebare.Nu stiu ce sa zic.Eu zic ca nu prea dar in unele cazuri admiratia fata de cineva e atat de mare incat cine stie?!? Se poate intampla orice in viata.

| Angeleyzz a răspuns:

Nu

| cooldenisua19 a răspuns:

Poti doar sa speri nu sa iubesti... poate intr-o buna zi va veti intalni!

| lary_6681 a răspuns:

Cred ca da

| Alexx_6727 a răspuns:

Nu cred.ca merita pentru nm.adika stati intr-o relatie si nu la-i vazut fata in fata? acum doar tu stii riscu. depinde si de persoana:X

| madalina97ionela a răspuns:

Parerea mea. este ca nu merita.dar daca chiar ai pus suflet.sau simti ceva pe ea/el.merita sa va vedetii... nu aveti nimic de ppierdut.big grin!

| 9102010 a răspuns:

Buna da eu cred ca merita.eu am vb cu un baiat 9 luni si nu ne-am vazut decat intr-o poza unu pe altu. daca va impacati bine eu zic ca merita. funda?

| anca_4677 a răspuns:

1 nu e corect cum ai scris 2 nu inteleg si 3 nu nu merita

| LinaSpargeNuci a răspuns:

Da cred ca poti iubi pe cineva asa mi s-a intamplat si mie.tonguelaughing