| Kiki20098 a întrebat:

Mi-a trimis cineva un colet prin DHL, am dat adresa unui hotel ca aici stau, si nu am primit-o, gen ca nu mi-a gasit numele la sonerie sau nu stiu ce, i-a întors-o inapoi, sad am nevoie urgent sa mi I aduca aiciii, cum fac sa l primesc, si nicii nu ma anunța nimeni eu i-am dat numarul de telefon am crezut ca ma suna

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Curierul are/avea obligatia sa sune la numarul de telefon indicat de catre expeditor, care a dat datele destinatarului (tu in cazul de fata)
Nu inteleg de ce curierul nu te-a sunat.
primesc colete de peste tot din europa,china,canada, sua etc nu s-a intamplat ca cel de la curierat sa nu ma sune.
Daca te-ar fi sunat ai fi putut sa ii spui unde esti cazata camera, numar etc sau sa va intalniti imediat urmatoarea zi!

Nu inteleg cum de nu ai intrat in posesia unui mesaj venit de la firma de curierat care te anunta ca urmeaza sa primesti un colet si eventual iti atasa si AWB-ul in acel mesaj sau in mesaj aveai un link in care vedeai unde este coletul tau si numarul de telefon al curierului care urmeaza sa faca livrarea!

Cam multe semne de intrebare referitor la locuitul tau la hotelwinking

Dar eu nu sunt aici sa fiu sceptic ci sa ajut.

Sper sa iti fi fost de folos mesajul meu si sa numai postezi inca o data intrebarea cum am vazut ca ai mai facut astazi.
Sper ca eu te-am elucidat

Daca stiai sigur ca firma de curier este DHL de ce nu ai sunat la call centerul lor astazi? le dadeai numele si prenumele tau si indicai faptul ca stai la hotelul cutare...
Este adevarat la ei este mai complicat sa ii contactezi intrucat sunt pe international, nu e la fel de simplu sa-i contactezi cum e in Ro cu fan curier, cargus, etc

| Violleta2022 a răspuns:

Pe buletin ai adresa de la hotel?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Contacteaza cea mai apropiata surcursala dhl din zona in care esti si vezi cum poti intra in posesia coletului.
Curierii de la dhl nu prea suna, mai ales daca nu e vb de Romania.

| MarianWLF a răspuns:

Trebuia sa te sune, nu are voie sa intoarca coletul decat in momentul cand nu a putut sa te contacteze telefonic, trebuie sa contactezi firma de curierat, sigur ai numarul de expediere in mesaj si sa le comunici faptul ca nu ai fost sunata, in cazul in care nu rezolvi nici asa trebuie sa mergi tu la sediul lor sa il ridici personal pana nu expira termenul de pastrare, dar in acest caz ar trebui sa ti-l mai trimita odata, ai dovada ca nu ai fost sunata.

| Kiki20098 explică (pentru suntserios):

E in Germania

| Kiki20098 explică (pentru MarianWLF):

Pai unde sa merg ca deja i l-a întors inapoi deodata, nu l au dus la niciun sediu, si adresa era totul corect, chiar nu stiu cum pot mi primesc pachetul aici in Germania

| MarianWLF a răspuns (pentru Kiki20098):

DHL livreaza si national si international, am dedus ca esti in tara, nu ai specificat in intrebare ca pe Germania.
Poti suna in tara la sediu, le dai numarul de expediere si vezi unde te redirectioneaza, in caz ca se mai poate face ceva.