Aolo e o terminata, si eu am incercat sa vorbesc cu ea, si mai multi tovarasi.E cam in o ureche, se crede psiholog, e vai steaua ei.Crede-ma stai departe de astfel de oameni.Pentru ca mai devreme sau mai tarziu ajung sa rada de tine, sau se foloseasca de cele spui ca sa te raneasca
Minti nu ai vorbit cu ea. E o persoana foarte buna care a terminat o facultate si acum e in concediu maternal.
Bine,presupun ca inca e la moda sa crezi tot ce ti se spune, asculta sfatul la cineva care a patit-o pe net cu un 'psiholog' numai pune botu.Nimeni nu face nimic de dragul de a face.Nimic nu e gratis, are ceva dubios.Si daca e in concediu maternal nu putea sa aiba un pacient 2 pe zi? Hai ma, ii chema acasa, nu era asta o problema.E ceva murdar la mijloc, mai gandeste-te.
Deci nu stiu de ce apelezi la ia cand ai langa tine TPU e acelasi lucru ce face ea si noi dam sfaturi/ajutam si exact cum a spus Liviu, sa nu asculti tot ce ati zice nu toate lucrurile se manca sau daca ai ajuns sa le mananci nu le inghite daca ma intelegi. Si daca e de sex feminin unele lucruri mai personale pun pariu ca i leai zis.