anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am dat programul peste cap. Odata cu vacanta, a venit si distractia. iar de cand au fost niste concerte in oras m-am obisnuit sa adorm pe la 3 jumatate dimineata si sa ma trezesc pe la 12, 1 dupa-amiaza.Cand ma trezesc am dureri mari de cap si niste cearcane groaznice. Am incercat sa imi refac programul, m-am pus in pat de la 10 destul de obosita si tot in jurul orei 3 am adormit.Chiar nu stiu ce sa mai fac.niste sfaturi ar fi binevenite >big grin

8 răspunsuri:
| Isabellaღ a răspuns:

Trezeste-te de dimineata cateva zile.Pe la 5 sau 6laughing. Seara o sa iti fie somn mai devremebig grin.Si eu tot asa am facut si a mers.Da acum iar am inceput.Deja ii ora 01:15 cand raspund eu pe la intrebari pe TPU si nu am somnlaughing. Sper sa meargabig grinNoapte buna!laughing

| VincentVlnt a răspuns:

Ceee 4 jumate, na aici 5 dimineata laughing macar tu adormi la 3 jumate, eu la 4 jumate dimineata abia intru in casa :-D pur si simplu uite sfatul meu care sigur iti reuseste happy nu dormi o noapte si peorma la 12 noaptea te culci big grin, a doua zi pui ceasul sa te trezeasca la 11, si tot asa happy in caz ca nu adormi repede o noapte, doua nu te speria happy o sa te obisnuiesti devreme ^^ sper ca te-am ajutat big grin ps : nu stiu dc dar tot nu am chef sa ma culc devreme rolling on the floor

| gLaMoUr_3909 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine laughing. Nu stiu ce ai putea sa faci... incearca sa iti pui alarma sa te trezesti de dimineata, faci un dus si cred ca o sa te ia somnu' mai devreme. Sau mie cand mi se intampla sa nu adorm ma joc ceva pe telefon, ascult muzica la casti sau ma uit la televizor si adorm. Somn usor! laughing

| LeylaLeyla a răspuns:

Sunt in cauza e deja 4:30 dimi si eu sunt pe net laughing. Trezirea de dimineata, in cazul meu mai bine nu mai adorm, si in seara asta o sa pic lata la ora 22 laughing Bafta. AAAAAAAAA si taia-ti cablul la net ca sigur reduce perioada de stat treji.laughing

| LeylaLeyla a răspuns:

FrostReaper Te crei tare?/ laughing Uite-ma ca nici acum nu dorm crying deci? cine e mai tare? laughing Concurs laughing Dar eu as vrea sa pierd laughing

| LeylaLeyla a răspuns:

Am revenit laughing nu scapati de mine asa usor happy. De obicei mi se facea somn abia dimineata cand se lumina ( de cam o saptamana o tineam asa ) si ma puneam la somn, logic ca seara nu puteam sa dorm si iar adormeam in zori pana am pus in aplicare si cum ziceam nici nu am mai adormit si am ramas treaza pana urmatoarea seara cand am adormit in timp ce scriam un mesaj unui prieten laughing eram cu telefonul in mana incepusem sa scriu mesajul si am adormit, dimineata am luat telu si mi-am adus aminte faza logic ca am ras de mine laughing Acuma am intrat in normal stiu sigur pentru ca e ora 18:45 si mie deja mi somn si m-am trezit dimineata la 10 ( cu siguranta am intrat la recuperari ) aaaa si seara ma culcasem la ora 23:30. Gata nu mai scriu v-ati scapat de mine ca eu am rezolvat problema bafta la cei care au inca problema activa

| LeylaLeyla a răspuns:

Am reusit! Acuma ma trezesc in jur de 7:30 - 8:30 si adorm maxim in jur de 23:30

| LarySaCarMina a răspuns:

Buna si eu sunt la feel!laughing Uita-te la ce ora intru eu pe TPU. pff crede-ma am o prietena si in timpul scolii ea se culca la 4! Poti incerca sa te culci in fie ce seara de ex asta seara ma culc la 3, maine seara la 2 sau 2:30 depinde si poate ca asa oraganismul tau va revenii la normal! happy Fuunda?:*