Mai dai o sansa baiatului poate are probleme si e streat daca tii la el fii aproape ajutal consoleazal
mult succes si sa fii iubita
Deci tu ai intrerupt orice legatura cu el pentru ca trecea printr-un moment dificil? Daca a fost alegerea ta, poate ca asta l-a durut. Poate are nevoie de cineva alaturi, de un umar pe care sa planga. Incearca sa vezi ce se inampla cu el.Din ce spui tu reiese doar ce-ti doresti si nemultumirea ta, nu si faptul ca vrei sa-l ajuti si nici ca stii foarte multe despre problemele cu care se confrunta.
Nu eu am intrerupt orice legatura, el a avut o perioada mai dificila,eu i-am fost alaturi in tot acest timp,i-am aratat atentie, intelegere,rabdare si interes i-am propus chiar sa si iesim,insa are o sapt plina de proiecte,si de sapt viitoare incepe si sesiunea,dar nu imi dau seama de ce nu ma priveste in ochi, foarte putin daca o face, dar felul in care imi vorbeste, si gesturile lui fata de mine nu ma fac sa cred ca ii sunt indiferenta? un raspuns la ce am scris, eu asta am vrut sa transmit. multumesc
Anul trecut a vrut sa incepem o relatie, dar nu era pregatit pentru o rel stabila, si dupa 4 luni fara sa ne vedem,sa ne vb mi-a spus ca s-a schimbat si ca si-a dat seama de ce are nevoie, adica de o fata ca mine dar eu nul-am refuzat apoi s-a distantat de mine din cauza unei problema in familie si au aparut mai multe, de aceea am zis ca nu cred ca este cu adevarat interesat de mine, pentru ca aveam impresia sa invoca motive ca inainte, credeti ca er normal sa se comporte asa?
.Nu stiu ce sa cred!
Daca baiatul a avut atat de mult curaj sa iti zica ca te place inseamna ca el chiar te place. Nu cred ca e vreo problema daca se uita in jos cand vb cu tine. Asa sunt unii oameni. Succes si sa fii iubita!
Tu spui ca faptul ca nu are timp, ca nu te priveste in ochi si ca are si alte gesturi cand este cu tine te fac sa te indoiesti de sentimentele lui.Dar faptul ca s-a intalnit cu tine inseamna ca a facut efortm nimim, dar l-a facut pentru a va vedea.E posibil sa fie obosit, stresat, ingandurat. Privitul in jos poate sa insemne multe.