anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se intampla mereu sa imi imaginez fel si fel de lucruri, "cum ar fi daca", "ce s-ar intampla", "oare de ce". Si alte 'aventuri' ca se le zic asa care mi-ar placea sa se intample si aici includ si fantezii erotice. Vi se intampla si voua? Bine, ma gandesc ca la toata lumea doar ca mie mi se intampla in mod exagerat cred eu. Apropos, sunt varsator, poate si asta are ceva influenta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pãi fi deschisã cu partenerul tãu spune ce fantezii ai, poate pot deveni realitate.
Mie mi se pare ca esti Scorpion dacã te gândesti prea mult fantezii :))se poate sa fie fixat pe Lunã, deoarece acolo apare imaginatia, dorintele, intrebarile.
http://www.truezodiacsign.com/calculator.html

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Pentru inceput, este in regula cata vreme nu te deranjeaza.
Doar ca trebuie sa ai in vedere faptul ca poti deprinde o obsesie sexuala fara sa ti dai seama daca iti faci un obicei din a te gandi si vorbi deseori de asta. La un moment dat te vor obosi aceste ganduri si vei indeparta orice fata daca insisti. E bine ca ti ai dat seama. Solutia este sa ti gasesti si o alta ocupatie care sa ti ia din timp si sa ti consume energia. Prea mult sex strica, ai sa vezi si din placere, devine un dezgust.

| UneRencontre a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am partener, partea rea laughing

| UneRencontre a răspuns (pentru Donsavas):

Pai sunt fata, nu o sa indepartez nici o fata laughing si nu toate gandurile mele sunt asupra sexului, poate imi imaginez fel si fel de situatii care mi-ar placea sa se intample dar cred ca imi ocupa prea mult din timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UneRencontre):

Cu fanteziile tale nebunesti mai bine e sã nu ai partener.